Home > Lifestyle > Aceste clişee ne dor (1): “Ăsta nu vrea decât”

Aceste clişee ne dor (1): “Ăsta nu vrea decât”

Pentru că articolele mele despre sex au mai mult succes decât orice altceva,  dragă Internetule obsedat de poftele trupului, m-am gândit să vă ofer un serial. În fiecare luni, voi scrie despre câte un clişeu din bătrâni venit până-n zilele noastre să ne facă viaţa amară.

Oamenii binevoitori din viaţa noastră sunt doxă de verdicte. Ştiu ce să facem, ce să nu, cu cine da, cu cine nu, şi evident, totul e pentru binele nostru.

De exemplu, când apare la orizont un tip. Simpatic, drăguţ, manierat, amabil, îţi ţine minte prăjiturile preferate şi data viitoare vine cu o cutie plină de ele, blând, tolerant cu momentele tale proaste. Şi hop şi prietena ta, respectiv amicul arogant care încearcă de minim şase luni să te dea jos de pe tron cu aerele lui inepte şi nu se prinde că e ca şi cum ar încerca Smecta ca tratament la pneumonie: „Ăsta nu vrea decât să ţi-o tragă”.

Şi noi cădem pe gânduri. Sunt prietenii noştri, poate chiar îi preocupă binele nostru, nu?

Răspuns: nu.

Fiecare fată pe care o cunosc a trecut minim o dată prin asta: ca un ţăran necioplit s-o avertizeze pe un ton grav, de ptiu-ucigă-l-crucea, că băiatul care o trata extrem de frumos şi tandru “vrea decât să te”.

Drept care, atitudinea corectă e: „Şi ce, ţi-e ciudă că nu vrea să ţi-o tragă ţie?” şi respectiv „Şi ce, ţi-e ciudă că îmi arată asta într-un mod mai eficient decât o faci tu?” Exact cu aceste cuvinte.

Eu, una, n-am înţeles niciodată groaza asta populară de ideea de „vrea să ţi-o tragă” – rostită pe un ton de parcă ar vrea să-ţi fure portofelul, pisica şi boii de la bicicletă. În fond, ce e rău în faptul că cineva de care te simţi atrasă vrea să ţi-o tragă? Grav ar fi să nu-şi dorească asta. Restul sunt amănunte, se negociază pe parcurs :). Important e că ţi-o arată într-un mod în care te simţi bine.

„Da”, o să ragă ăla cu Smecta-pentru-pneumonie, „dar eu pun suflet, pe când ăsta vrea DOAR să ţi-o tragă!”

Ca să vezi unde se ascundeau globul de cristal al Mamei Omida şi, respectiv, scula ei magică de citit gânduri.

În fond, e ca la poştă, când plăteşti lumina. Funcţionara îţi ia banii şi într-un caz, şi în celălalt. E preferabil, dacă tot ţi-i ia, să fie manierată în tot acest timp, nu arogantă şi nesuferită, şi la final să-ţi explice că aşa pune ea suflet. Pentru că în acest caz, concluzia e una singură:

„Urât suflet mai ai, amice!”

Foto: winniecooper.net.

Articole asemanatoare
Rețeta lui Gwyneth Paltrow pentru o viață sexuală satisfăcătoare
papa francisc
Papa Francisc șochează din nou: „Sexul e un dar de la Dumnezeu, nu este tabu”
studiu
Studiu: De ce e bine să ceri o mărire de salariu la prânz și să faci sex la ora 22.00?
forma picioarelor
Forma picioarelor îți spune cum ești într-o relație amoroasă

Loading...

2 Responses

  1. Alicia

    Am trecut prin asta pe la 20 de ani, am pus botul, asa ca stiu cum e. Faza e ca tipa care a vrut sa fie prietenoasa si s-a laudat ca imi vrea binele si-a batut joc de mine in final. Acum, sunt precauta in a da sfaturi. Iti vreau binele…care bine? Propus de tine? Ei, as!

Comenteaza acest articol

Aceste clişee ne dor (1): “Ăsta nu vrea decât”

by   2 min
2