Tabu
LIFE & LOVE

Aceste zodii nu pot tolera criticile. Se aprind ușor!

Unii oameni au o reacție foarte urâtă la critici. Ei nu pot vedea comentariile la adresa lor într-o lumină pozitivă și ar putea chiar să atace pe cineva care încearcă să-i critice acțiunile și cuvintele. Incapacitatea lor de a accepta critici pozitive este aproape epuizantă. Astfel de oameni emit, de asemenea, energie negativă, care uneori este toxică.

Iată semnele zodiacale care pur și simplu nu pot tolera criticile.

Rac

Nativii în Rac sunt destul de sensibili, așa că dacă cineva îi critică, fie plâng, fie nu vorbesc niciodată cu acea persoană. S-ar putea să creeze probleme mai târziu, care vor ruina complet relațiile. Acest semn zodiacal se va închide, de asemenea, față de alți oameni.

Fecioară

Fecioara tinde să creadă că este perfectă și că este cea mai inteligentă persoană dintre toate. De asemenea, simte că nu are niciun defect. Deci, când cineva o critică, explodează. Aceasta se comportă nepoliticos uneori.

Balanță

Balanța se simte insultată atunci când cineva îi critică munca și/sau trăsăturile. Devine defensivă și evită orice fel de confruntare cu persoana respectivă. Intră în modul zen și refuză să vorbească cu nimeni până când nu se liniștește.

Săgetător

Nativii în Săgetător urăsc oamenii care încearcă să-i ajute subliniind greșelile lor. Urăsc și criticile pentru că în interior, ei știu că greșesc. Nu au nevoie de nimeni altcineva care să le arate acest lucru. Și așa, se enervează foarte repede.

Pești

Ei iau totul personal. Așa că a-i critica deschis înseamnă a intra în dizgrații. Sunt foarte sensibili și reacționează foarte rău la critici.

ARTICOLE SIMILARE

Sexul ecologic: ce este și ce impact are asupra schimbărilor climatice?

Andreea Damian

Cunoaste-ti prezervativul!

realitatea

Cerceii contraceptivi, accesoriul de nelipsit din urechile femeilor care vor să prevină apariția sarcinii

Andreea Damian

Zodiile care-și vor găsi dragostea în luna mai

Andreea Damian

Care vor fi cele mai norocoase zodii în 2022

Andreea Damian

Afirmațiile halucinante ale unui preot despre sarcina după viol: „Dacă e unul consimțit, poate i-a plăcut”

Andreea Damian

Scrie un comentariu