Tabu
Image default
FASHION Slider

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

O companie din Helsinki a creat un model de pantofi sport făcuți din zaț de cafea și poliester reciclat. Pantofii sport Rens au un design inovativ iar numele nu este ales întâmplător.

#RENS reprezintă o schimbare pozitivă, și în mai multe înseamnă orice, de la curat și îngrijit până la senzația de minunat. Adidașii #RENS sunt realizați din materiale durabile. Fiecare pereche de #RENS este confecționată dintr-un amestec de zaț de cafea (utilizat pentru a fabrica țesătura) și poliester reciclat (fabricat din plastic). Potrivit companiei, fiecare pereche include echivalentul a 21 de căni de cafea și șase PET-uri.

Este necrezut cum marile companii produc milioane de produse nesustenabile, utilizând materiale nesustenabile și luând foarte puține măsuri pentru a reduce impactul.”, a declarat Jesse Tran, CEO Rens.

De ce cafea? Zațul de cafea aduce o serie de beneficii. Țesătura obținută din zaț de cafea permite circularea aerului, necesară în cazul pantofilor sport. Proprietățile antibacteriene ale cafelei fac, de asemenea, #RENS rezistente la miros. Alte caracteristici sunt uscare rapidă și impermeabilitate.

#RENS sunt și foarte ușori, fiecare pereche cântărind doar o jumătate de kilogram. Materialul exterior este rezistent la radiații UV, ceea ce înseamnă că nu se îngălbenște. #RENS pot fi purtați cu sau fără șosete.

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreața bionică este noua stea a unui faimos cabaret parizian

Andreea Damian

Haine virtuale – e la modă să fii digital

Andreea Damian

Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă

Andreea Damian

Concursul national pentru tinerii designeri si-a desemnat castigatorii

Chanel Primăvară-Vară 2010, Farm chic în alb

realitatea

Irina Lăzăreanu în METAL magazine

realitatea

Scrie un comentariu