Home > Fashion > Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

pantofi sport

O companie din Helsinki a creat un model de pantofi sport făcuți din zaț de cafea și poliester reciclat. Pantofii sport Rens au un design inovativ iar numele nu este ales întâmplător.

#RENS reprezintă o schimbare pozitivă, și în mai multe înseamnă orice, de la curat și îngrijit până la senzația de minunat. Adidașii #RENS sunt realizați din materiale durabile. Fiecare pereche de #RENS este confecționată dintr-un amestec de zaț de cafea (utilizat pentru a fabrica țesătura) și poliester reciclat (fabricat din plastic). Potrivit companiei, fiecare pereche include echivalentul a 21 de căni de cafea și șase PET-uri.

Este necrezut cum marile companii produc milioane de produse nesustenabile, utilizând materiale nesustenabile și luând foarte puține măsuri pentru a reduce impactul.”, a declarat Jesse Tran, CEO Rens.

De ce cafea? Zațul de cafea aduce o serie de beneficii. Țesătura obținută din zaț de cafea permite circularea aerului, necesară în cazul pantofilor sport. Proprietățile antibacteriene ale cafelei fac, de asemenea, #RENS rezistente la miros. Alte caracteristici sunt uscare rapidă și impermeabilitate.

#RENS sunt și foarte ușori, fiecare pereche cântărind doar o jumătate de kilogram. Materialul exterior este rezistent la radiații UV, ceea ce înseamnă că nu se îngălbenște. #RENS pot fi purtați cu sau fără șosete.

Articole asemanatoare
gucci
Adidași buni de aruncat la gunoi, vânduți de Gucci la un preț „nesimțit” de mare
Noua colectie Eden Park pentru sezonul Primavara/Vara 2015
Cum estomepezi celulita – Trucuri facile
Exfolierea naturală a pielii

Comenteaza acest articol

Aceşti pantofi sport sunt confecționaţi din zaț de cafea

by Andreea Damian   1 min
0