Home > Health > Diete > Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt

Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt

slăbit

Kilogramele în plus reprezintă o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane. Când dietele și exercițiile fizice nu mai dau rezultate, se apelează, cel mai adesea, la metode rapide de slăbit precum înfometarea, operația de micșorare a stomacului sau montarea de balon gastric. Însă nu întotdeauna acestea ajută și la obținerea rezultatelor dorite. Dacă îți dorești să slăbești rapid, dar sănătos, povestea Amandei Wood te-ar putea inspira.

În 2015, femeia cântărea 170 de kilograme. Se simțea invizibilă și era obosită mereu. Atunci a simțit nevoia de o schimbare radicală și s-a adresat unui nutriționist. Specialistul a sfătuit-o să urmeze 3 reguli simple dacă vrea să slăbească mult, dar fără să se îngrașe la loc. A respectat cu strictețe planul lui de slăbit și a reușit să dea jos 68 de kilograme în doar 2 ani.

Dietă

Nutriționistul a ajutat-o ​​să-și echilibreze dieta, prin stabilirea porțiunilor corespunzătoare, consumul de calorii, precum și oferind sfaturi pentru a începe sa trăiască mai sănătos. Specialistul i-a sugerat ca 35% din totalul caloriilor să vină din carbohidrați, 25% din grăsimi și 40% din proteine.

Sport

Al doilea pas a fost sa facă sport. După câteva încercări nereușite la sala de sport, a ajuns să obțină un antrenor personal, pe care Amanda admite că a fost o mare investiție.

Slăbitul pas cu pas

În lupta sa cu kilogramele a contat foarte mult găsirea unui echilibru și stabilirea unor obiective rezonabile. Al treilea pas a fost să-și stabilească țeluri mici, realizabile, să facă pași mici în direcția dorită. ”Să slăbești 2 kilograme e realizabil, mult mai ușor de realizat decât să dai jos 90 de kilograme”, explică ea.

Articole asemanatoare
dieta
Dieta ideală după Paște. Cum dai jos kilogramele luate de Sărbători
dieta
Dieta care inversează procesul de îmbătrânire
dietă
Dieta scăzută de sulf. Ce presupune și cum ne poate prelungi viața
inimă
Recomandări alimentare revizuite pentru o inimă sănătoasă

1 Response

  1. Andreea

    NU e deloc usor sa dai kilogramele jos. Trebuie sa incerci toate variantele pentru ca in final sa ajungi la rezultate optime. Fiecare metoda functioneaza diferit pe fiecare metabolism in parte si din acest motiv trebuie sa incercam cat mai multe metode pentru a ne asigura ca gasim acea metoda care functioneaza cel mai bine pe metabolismul nostru.

Comenteaza acest articol

Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt

by Andreea Damian   1 min
1