Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

TRAGEDIE: Un actor roman s-a inecat la Jupiter!

Valurile mari din ultimele zile au facut o victima. Actorul Cristian Grigorescu este dat dispărut de mai bine de 24 de ore, după ce a intrat în mare, în staţiunea Jupiter, şi nu a mai ieşit, scrie mondonews.ro. Prietenii şi familia actorului cred că acesta a murit înecat, dar cercetările la faţa locului continuă. Cristian Grigorescu (29 de ani), actor în trupa de teatru umoristic AFCOR şi membru al naţionalei de fotbal a actorilor, a fost luat de un val puternic şi nu a mai putut ieşi din apă, au spus apropiaţii familiei. Prietenii cu care Grigorescu era la mare au reuşit să iasă din apă, însă actorul de 29 de ani nu a putut fi găsit nici de salvamari.
Anunţul dispariţiei lui Cristian Grigorescu a fost făcut de actorul Aurelian Temişan, coechipier al lui Grigorescu în naţionala artiştilor. “Sunt consternat, nu pot să concep, am crezut că face cineva o glumă proastă. Era cu colegii lui de facultate, un val l-a lovit şi l-au văzut plutind. Probabil erau valurile mult prea mari”.cristian 1cristian 2

ARTICOLE SIMILARE

LOVE is all around!

realitatea

ANDREEA MARIN – marele secret al dietei ei!

realitatea

Andreea Esca nu i-a iertat pe Huidu şi Găinuşă: «E ca şi cum eu te-am prins pe tine la baie făcând pipi înainte să intri în jurnal şi am dat pe post»

5 moduri în care vă puteți face salteaua să reziste mai mult

Tabu Tabu

Cum sa uiti o fosta relatie

realitatea

A MURIT decanul muzicii usoare romanesti

Scrie un comentariu