Home > Lifestyle > Actor roman snopit in bataie de nevasta! Iat-o pe XENA romanca!

Actor roman snopit in bataie de nevasta! Iat-o pe XENA romanca!

Se poate si asa: un actor roman a fost luat la bataie de catre nevasta, care l-a dat afara din casa in suture, abandonandu-l pe scara blocului plin de cucuie si de vanatai…

Costin Marculescu a fost snopit in bataie chiar de nevasta sa. Actorul a fost dat afara din casa si este zgariat, plin de cucuie si vanatai. Ella s-a napustit asupra lui cu o violenta de neimaginat, iar actorul a fost nevoit sa se intoarca in Bucuresti si in aceste momente isi cauta un apartament unde sa locuiasca. Marculescu mai spune ca sotia sa l-a lovit fara motiv, dupa ce i-a luat actele fara sa-i spuna de ce. “O sa incerc sa o protejez. O sa spun doar ceva din ceea ce stiu, din simplul fapt ca mi-am iubit si imi iubesc sotia. Am respectat-o si o respect in continuare. Eu pot merge oricand la detectorul de miciuni pentru orice afirmatie pe care o fac. Nu m-a batut, am avut o divergenta si m-am lovit singur. Am avut o divergenta din nimic, iar in momentul in care reactionezi la cineva, risti sa il omori pe ala. Eu am incercat sa nu dau replica pentru ca nu am lovit niciodata pe nimeni si nu mi-as lovi niciodata sotia. A fost o refulare de moment si am iertat-o imediat.  Nu vreau sa par fraier. In momentul in care da nevasta in tine, risti practic sa o arunci de la etaj. Sa ma duc la puscarie de nebun? Ieri, cand trebuia sa plec la Bucuresti, a venit la masina si mi-a cerut pasaportul si buletinul. I le-am dat, chiar daca nu stiam ce vrea sa faca cu ele. M-am intors apoi sa le iau. Erau pe masa de la televizor. Am vrut sa le iau si am rugat-o sa mi le dea. Apoi s-a ajuns la asta”, a povestit Costin Marculescu.

Sotia lui Costin Marculescu a intervenit in direct “La Maruta” pentru a lamuri aceasta situatie. “Pot sa ii spun Costina. Rusine daca a venit la emisiune sa spuna ca a fost batut de sotia lui. Eu nu l-am batut. Eu m-am aparat. Costin a ridicat mana la mine si el m-a impins si am cazut pe spate. M-am lovit la operatie si am strigat dupa ajutor. Proprietarul garsonierei trebuia sa vina sa incaseze banii pe chirie. Am avut noroc ca a intrat el atunci. De ce a fugit in momentul in care proprietarul garsonierei a intrat? A fugit ca un las. Nu si-a asumat niciun fel de responsabilitate. El este si acum sub influenta bauturilor alcoolice. M-am maritat din mila cu el. O sa divortam acum”, a spus Ella.


Comenteaza acest articol

Actor roman snopit in bataie de nevasta! Iat-o pe XENA romanca!

by   1 min
0