Tabu
Image default
lifestyle

Actori de ținut minte

Cezar Antal

Teatrul Tineretului Piatra Neamț

E Petr în „Povestiri despre nebunia (noastră) cea de toate zilele“ (regia Radu Afrim), un rol în care cântă, dansează și seduce publicul cu un personaj care face o mulțime de lucruri ciudate, doar pentru că iubește. Îmbină  pe scenă într-un mod special, umorul cu tristețea, iar în viața privată e un amestec de timiditate, bun-simț și umor.

Cristina Flutur Teatrul Național

„Radu Stanca“, Sibiu E Femeia din „Viața cu un idiot“ (regia Andriy Zholdak), un rol în care plânge și râde, în care e dată cu capul de pereți – la propriu –  și în care e filmată non-stop în prim-plan, așa că spectatorul poate să observe cât de intens își trăiește emoțiile personajului. E foarte specială pe scenă și nu e o întâmplare rolul acesta din „Viața…“  pentru că vine după un rol minunat (Nina) în „Pes­cărușul“ în regia lui Andrei Åžerban. În viața privată e o persoană caldă și foarte atentă cu cei din jurul ei.

 

Florina Gleznea Teatrul Act, București

E Martha din „Cui îi e frică de Virginia Woolf“ (regia Mariana Cămărășan), primul său rol de după absolvire și, când o vezi în spectacol, n-ai cum să nu te întrebi dacă nu e o greșeală în informația că e debutantă. Pe scenă are un control al emoțiilor rar întâlnit, în viața privată e „ghidușă”.

 

 

Mihai SmarandacheTeatrul Odeon București

E Antoine din „E doar sfârșitul lumii“ (regia Radu Afrim) și îi face pe spectatori să plângă mult empatizând cu tânărul care își trăiește emoțiile la umbra unui frate celebru. E unul dintre cei mai introvertiți actori pe care-i cunosc și mă surprinde de fiecare dată cu emoțiile pe care le transmite pe scenă, dar și cu firescul lui din viața privată. Vine după o altă performanță minunată (Quintonce în „Inimi cicatrizate“, regia Radu Afrim).

 

Coafură: Sebastian Mirică

Machiaj: Elisabeta Făcăianu

Vestimentație și accesorii: Irina Schrotter, Hugo Boss, Musette, Bigotti

Stil: Maria Alexe

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai tari boli ale tuturor timpurilor

realitatea

Profitabilitatea în publicitate, în scădere

realitatea

Katy Perry – logodită

realitatea

Ce au cautat romanii pe Google in 2012!

Christina Hendricks, cea mai sexy femeie a anului

realitatea

Lady GaGa a rămas cu sânii pe afară la o petrecere! – FOTO

realitatea

Scrie un comentariu