Tabu
Image default
LIFESTYLE

Iubire fara varsta! ACTORI romani cu partenere mult mai varstnice: Adrian Pintea, Marius Bodochi, Mihai Verbitchi, Radu Duda

Disparitia Irinei Petrescu a readus in discutie una dintre frumoasele ei povesti de dragoste, cea cu mai tanarul ei coleg Adrian Pintea. Cazul nu este deloc singular in teatrul romanesc contemporan!
ADRIAN PINTEA – IRINA PETRESCU. Dupa o casnicie esuata in prima tinerete si o relatie cu Stefan Iordache, refuzata insa de familie (“E un golan de Rahova!”), Irina Petrescu nu s-a mai recasatorit niciodata, insa a avut o lunga si pasionala poveste de iubre cu mai tanarul ei coleg de breasla, Adrian Pintea. Intre cei doi era o difeenta de 13 ani, Irina Petrescu fiind nascuta in 1941, iar Adrian Pintea in 1954, dar asta nu a constituit deloc un obstacol in calea relatiei lor. S-au cunoscut când el era încă student (’78-’79). Pe atunci, Irina avea 36 de ani, iar Adrian doar 23. O boală necruţătoare a pus însă capăt poveştii lor de iubire. “După ce Irina a aflat că are cancer la sâni, Adrian a înnebunit. Chiar a trebuit să i se extirpe unul dintre sâni, a fost îngrozitor pentru ea, dar şi mai mult pentru el. Pintea a început să ducă o viaţă din ce în ce mai dezordonată, în aparenţă boemă. N-a putut suporta gândul că într-o zi o va pierde pe Irina lui cea iubită”, ne-a explicat aceeaşi sursă. Irina Petrescu şi Adrian Pintea s-au despărţit, apoi actorul şi-a refăcut viaţa. S-a căsătorit în 2000 cu o studentă la Medicină, Lavinia Tatomir. A cunoscut-o când fata avea 16 ani şi l-au impresionat la ea frumuseţea şi puterile paranormale. Chiar dacă Lavinia şi Adrian au fost suflete-pereche – cum recunoşteau amândoi, actorul n-a uitat-o niciodată pe Irina Petrescu.

MARIUS BODOCHI – MELANIA URSU. Actualul star al Nationalului bucurestean a cunoscut consacrarea pe scena Teatrului National din Cluj, unde a avut parte si de o intensa poveste de iubire cu vedeta feminina de acolo – actrita Melania Ursu. Intre Marius Bodochi (nascut in 1959) si Melania Ursu (nascuta in 1940) diferenta era de 19 ani, ea absolvind IATC atunci cand el abia implinea 2 ani! Asta nu l-a impiedicat sa se insoare cu matura lui colega si sa aiba impreuna un baiat, Alexandru, crescut apoi de tata. S-au despartit intr-un final, Marius s-a mutat la Bucuresti, dar nu s-a mai recasatorit vreodata.
MIHAI VERBITCHI – CAMELIA ZORLESCU. Absovent de IATC in 1984, actorul Mihai Verbitchi s-a consacrat la Teatrul “Ion Creanga”, de mai multi ani fiind insa in trupa TNB, unde joaca actualmente in “Omul cu martoaga”. Nascut in 1957, el este casatorit cu actrita Camelia Zorlescu, cunoscuta din filme ca “Medalia de onoare” sau “Senatorul melcilor”. Cum sotia sa este nascuta in 1938, intre cei doi diferenta de varsta este de 19 ani, insa au o relatie armonioasa.
RADU DUDA – PRINCIPESA MARGARETA. Actualul Principe al Romaniei este nascut in 1960 si a fost unul dintre studentii favoriti ai Olgai Tudorache (1929), absolvind IATC in 1984, intr-o grupa din care mai faceau parte Oana Pellea, Carmen Tanase, Carmen Tanase sau Adrian Paduraru. In 1996, a renuntat la teatru, casatorindu-se cu ASR Margareta, fiica cea mare Regelui Mihai I, nascuta in 1949. Diferenta de varsta este, in acest caz, de 11 ani, insa cuplul este considerat unul dintre cele mai frumoase din Romania.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/casatoriile-intre-parteneri-cu-diferente-mari-de-varsta/

http://www.tabu.ro/celebritati-si-animale-de-companie-excentrice/

http://www.tabu.ro/cinci-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-vedete/

ARTICOLE SIMILARE

Ce pacat! SARCINA cu mare risc pentru sotia Printului William

realitatea

Mihaela Rădulescu şi Ştefan Bănică, împreună pe scena: “Il ştiam pe de rost odată”

Kim Basinger, apariţie de senzaţie la 60 de ani

Cine este iubitul Andreei Grămoşteanu din Mondenii!

Casa lui Madalin Ionescu, sparta de hoti!!!

N-o STIATI! Cea mai tanara vedeta romanca de la Hollywood! Galerie FOTO!

1 comentariu

Iubire fara varsta! ACTORI romani cu partenere mult mai varstnice: Adrian Pintea, Marius Bodochi, Mihai Verbitchi, Radu Duda | Femininne 17 December 2014 at 9:08

[…] Disparitia Irinei Petrescu a readus in discutie una dintre frumoasele ei povesti de dragoste, cea cu mai tanarul ei coleg Adrian Pintea. Cazul nu este deloc singular in teatrul romanesc contemporan! ADRIAN PINTEA – IRINA PETRESCU. Dupa o casnicie esuata in prima tinerete si o relatie cu Stefan Iordache, refuzata insa de familie (“E un golan de Rahova!”), Irina Petrescu nu s-a mai recasatorit niciodata, insa a avut o lunga si pasionala poveste de iubre cu mai tanarul ei coleg de breasla, Adrian Pintea. Intre cei doi era o difeenta de 13 ani, Irina Petrescu fiind nascuta in 1941, iar Adrian Pintea in 1954, dar asta nu a constituit deloc un obstacol in calea relatiei lor. S-au cunoscut când el era încă student (’78-’79). Pe atunci, Irina avea 36 de ani, iar Adrian doar 23. O boală necruţătoare a pus însă capăt poveştii lor de iubire. “După ce Irina a aflat că are cancer la sâni, Adrian a înnebunit. Chiar a trebuit să i se extirpe unul dintre sâni, a fost îngrozitor pentru ea, dar şi mai mult pentru el. Pintea a început să ducă o viaţă din ce în ce mai dezordonată, în aparenţă boemă. N-a putut suporta gândul că într-o zi o va pierde pe Irina lui cea iubită”, ne-a explicat aceeaşi sursă. Irina Petrescu şi Adrian Pintea s-au despărţit, apoi actorul şi-a refăcut viaţa. S-a căsătorit în 2000 cu o studentă la Medicină, Lavinia Tatomir. A cunoscut-o când fata avea 16 ani şi l-au impresionat la ea frumuseţea şi puterile paranormale. Chiar dacă Lavinia şi Adrian au Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu