Home > Slider > Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire

Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire

victoria raileanu si coonrad mericoffer

Ceea ce părea o poveste de dragoste bine sudată și o căsnicie puternică iată că aceasta s-a destrămat ca un pai luat de vant. Povestea de dragoste dintre actorii Victoria Răileanu din serialul “Vlad” și Conrad Mericoffer din serialul “Sacrificiul” s-a terminat după aproape șapte ani de iubire, cei doi avand un băiețel.

De doi ani cei doi actori aveau împreună proiecte de succes, la televiziuni diferite, deci, erau în concurență. Amândoi tineri și neliniștiți, Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer au vrut să fie buni în profesiile lor și au început să pară gelozii în familia lor. Fie că se dezbrăcau prea mult și filmau scene prea sexy cu partenerii lor sau pur și simplu că lucrau la posturi de televiziune diferie, iată că a apărut despărțirea între ei și multe tensiuni acumulate cum ne-a povestit bărbatul. “Ne-am despărțit de anul trecut, acum sunt liber,

Conrad-si-Victoria-Raileanu

Conrad-si-Victoria-Raileanu

fac mult sport, merg la sală și scriu scenarii. Am rămas foarte buni prieteni, iar pentru copilul nostru avem custodie comună, astfel că merge când la ea când la mine”, ne-a povestit actorul la premiile Gopo, care au avut loc luni seară la Verde Stop Arena. Cei doi au fost colegi de facultate, dar n-au avut treabă unul cu altul, au lucrat destul de puţin împreună, se apreciau profesional şi se uitau unii la alții. După ce ea a terminat facultatea, iar el, masterul au intrat în acelaşi grup de prieteni şi s-au cuplat, au făcut un copil și au fost căsătoriți șapte ani. Apoi profesiile i-au despărțit.

Articole asemanatoare
andrei aradits
Andrei Aradits îngrijorat din cauza fiului său adolescent
coronavirus
Dragostea în vremea coronavirusului: modul în care distanțarea socială vă afectează relația de cuplu
randi
Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor

Încă un DIVORȚ în showbiz. Și-au spus „adio” după 7 ani de iubire

by Tabu Tabu   1 min
0