Home > Agenda > Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

Metodă haioasă de promovare a serialului Netflix – El Camino cu actorul Aaron Paul care încearcă pe rând băuturile alcoolice românești și le dă calificative.

El gustă țuica, vinarsul, vișinata, lichiorul de nuci verzi, pălinca și după o asemenea degustare se arată foarte entuziasmat de oferta românească de tărie.

Serialul Netflix El Camino continuă povestea din Breaking Bad imediat după evenimentele din finalul sezonului 5 al seriei tv. Aaron Paul reia rolul Jesse Pinkman, fostul elev devenit partenerul de încredere pentru fabricarea metanfetaminei pentru personajul jucat de Bryan Cranston, Walter White. La finalul serialului el reușea să scape de poliție, dar noile imagini arată că problemele sale sunt departe de a se fi încheiat. El Camino este scris și regizat de creatorul seriei, Vince Gilligan.

El Camino a început să ruleze în rețeaua Netflix și într-o serie limitată de cinematografe din data de 11 octombrie. Difuzat în perioada 2008 – 2013, serialul Breaking Bad prezintă povestea unui profesor de chimie de liceu diagnosticat cu cancer inoperabil, care se decide să producă și să vândă metamfetamină pentru a asigura viitorul familiei sale. Serialul a fost premiat cu două Globuri de Aur în 2014 și 16 trofee Emmy.

Deși gurile rele spun că serialul El Camino nu este la fel de bun cum era Breaking Bad, el are o notă foarte bună (7,5) pentru un serial, pe site-ul dedicat filmelor – IMDB. Și deși clipul este unul de promovare al serialului, se prea poate ca faptul că un actor international a încercat să guste din toate băuturile alcoolice românești să ne fie mai de ajutor în promovarea țării și culturii noastre decât filmulețele de promovare ale României realizate până acum.

Articole asemanatoare
Pe aripile vântului
HBO Max retrage filmul „Pe aripile vântului”, din cauza tensiunilor rasiale
Netflix
Ce decizie a luat Netflix în legătură cu utilizatorii care nu îşi folosesc abonamentul
netflix
Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile
Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari pentru conținut – în 2020

Comenteaza acest articol

Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

by Dora Constantinovici   1 min
0