Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Actorul care a făcut sex cu 13.000 de femei e «catastrofă în pat»!

Dezvăluiri jenante într-o nouă carte. Actriţa şi scriitoarea Joan Collins mărturiseşte într-o nouă carte că Warren Beatty era o catastrofă în dormitor. Ea spune că “o epuiza îngrozitor” în timpul partidelor de sex.

“Era libidinos şi mă obosea la culme”, scrie faimoasa actriţă Joan Collins, născută în 1933, despre Warren Beatty (76 de ani), în noua sa carte “Passion for Life”, lansată recent. Despre starul care s-a culcat cu aproape 13.000 de femei, potrivit unei alte cărţi publicată nu demult de Peter Biskind, Joan nu are cuvinte măgulitoare. “Era foarte frumos, însă o catastrofă în pat”, îşi aminteşte actriţa, care a avut o legătură cu Beatty pe când el avea 22 de ani, iar ea era o tânără de 26 de ani.

Joan Collins lasă să înţeleagă că actorul voia sex tot timpul, dar nu o satisfăcea. “Warren mă chinuia cu partide de sex de mai multe ori pe zi, ceea ce mă scotea din sărite”, mai spune actriţa, care nu a rezistat mai mult de câteva luni cu un bărbat insistent care nu o făcea fericită în dormitor. Iniţial a vrut să-i ceară o pauză în relaţia mult prea “obositoare”. La sugestia lui Joanne Woodward, soţia lui Paul Newman, Joan l-a părăsit pe Warren Beatty. Ea i-a spus că cea mai bună soluţie să scapi de un bărbat libidinos este să-i “dai papucii”.

warren-beatty

ARTICOLE SIMILARE

Mihai, ex Akcent, a filmat naşterea fetiţei sale. Vezi imagini din timpul operaţiei

Fobiile vor putea fi tratate cu o simplă injecție

realitatea

Cum să-ți antrenezi creierul epuizat și să-ți găsești din nou concentrarea

Andreea Damian

Silvia Dumitrescu a pozat in costum de baie la 53 de ani!

JOSÉ CARRERAS, aplaudat indelung la Bucuresti!

Moment romantic rar intre Dani si Mihaela Radulescu!

Scrie un comentariu