Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Actorul care a făcut sex cu 13.000 de femei e «catastrofă în pat»!

Dezvăluiri jenante într-o nouă carte. Actriţa şi scriitoarea Joan Collins mărturiseşte într-o nouă carte că Warren Beatty era o catastrofă în dormitor. Ea spune că “o epuiza îngrozitor” în timpul partidelor de sex.

“Era libidinos şi mă obosea la culme”, scrie faimoasa actriţă Joan Collins, născută în 1933, despre Warren Beatty (76 de ani), în noua sa carte “Passion for Life”, lansată recent. Despre starul care s-a culcat cu aproape 13.000 de femei, potrivit unei alte cărţi publicată nu demult de Peter Biskind, Joan nu are cuvinte măgulitoare. “Era foarte frumos, însă o catastrofă în pat”, îşi aminteşte actriţa, care a avut o legătură cu Beatty pe când el avea 22 de ani, iar ea era o tânără de 26 de ani.

Joan Collins lasă să înţeleagă că actorul voia sex tot timpul, dar nu o satisfăcea. “Warren mă chinuia cu partide de sex de mai multe ori pe zi, ceea ce mă scotea din sărite”, mai spune actriţa, care nu a rezistat mai mult de câteva luni cu un bărbat insistent care nu o făcea fericită în dormitor. Iniţial a vrut să-i ceară o pauză în relaţia mult prea “obositoare”. La sugestia lui Joanne Woodward, soţia lui Paul Newman, Joan l-a părăsit pe Warren Beatty. Ea i-a spus că cea mai bună soluţie să scapi de un bărbat libidinos este să-i “dai papucii”.

warren-beatty

ARTICOLE SIMILARE

Un nou TU. Innoieste-ti Viata!

realitatea

Insulele italiene devin locuri de „pelerinaj sexual”

Andreea Damian

Bianca Dragusanu se pregăteşte de judecată

RAMONA BADESCU, devoratoarea din TABU MEN feat. BRAD PITT

realitatea

Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin, de fapt, custodia copiilor

Andreea Damian

Cum sa mori cu stil

realitatea

Scrie un comentariu