Tabu
Image default
PEOPLE Video

Actorul Denis Hanganu din “Sacrificiul”, vedeta „cadou” într-un nou videoclip

Deși în general primim cadouri cu ocazia zilei de naștere, solista Anamaria Petrișor preferă să ofere și ne răsfață cu un cadou muzical inedit. Artista a lansat zilele trecute videoclipul piesei “Nu pleca”, produs in studiourile lui Smiley de la HaHaHa Production, unde rolul principal masculin este jucat de Denis Hanganu, actorul din serialul “Sacrificiul”.

videoclip denis hanganu si anamaria petrisor
videoclip denis hanganu si anamaria petrisor

Piesa a fost compusă de Roland Kiss, Miruna Iova, Florin Boka împreună cu Anamaria Petrișor, solista vedetă. O mare surpriză este apariția în videoclip a actorului Denis Hanganu, unul din cei mai iubiți actori din noua generație, pe care il știți din serialul “Sacrificiul”. Proiectul a fost o provocare pentru actor, dar a făcut echipă bună cu Anamaria. Chimia lor se vede dincolo de ecrane iar acest lucru confirmă încă o dată talentul acestuia. “Mi-am dorit foarte mult ca anul acesta să le pot oferi tuturor cadou de ziua mea piesa <<Nu pleca>>. Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu o echipă super talentată. Îmi place să mă inspir din trăirile mele și să îmi pun amprenta asupra tuturor proiectelor. Piesa <<Nu pleca>> are un mesaj în care ne regăsim toți.

videoclip anamaria petrisor cu denis hanganu
videoclip anamaria petrisor cu denis hanganu

Sper să placă tuturor si să visați la iubire”, povestește artista. La randul lui actorul povesteste că “intotdeauna e o plăcere să întâlnesc oameni noi, oameni frumoși cu o energie pe măsură. M-am înțeles de minune cu Anamaria și cred că asta a ajutat mult pe parcursul dublelor, fiindcă după părerea mea, e foarte important să-ți simți partenerul de filmare aproape. Sunt mereu entuziasmat când lucrez la un proiect nou și nerăbdător să văd rezultatul finit al muncii depuse. Pentru mine a fost o experiență scurtă și intensă, raportându-mă la activitatea principală care-mi ocupa programul în proporție de 90 %, adică filmările zilnice pentru serialul “Sacrificiul”.

anamaria petrisor
anamaria petrisor

A fost ca o gură de aer proaspăt și un bun prilej de a lucra și de a mă adapta imediat în cercul unei alte echipe de filmare, respectiv noului context, lucru care mi-a plăcut tare mult. Oameni profesioniști, creativi, într-un mediu plăcut și potrivit pentru o filmare reușită. Într-un cuvânt: stas”, a declarat Denis Hanganu. Videoclipul a fost filmat în București, in regia Isabellei Szanto si dezvăluie relația masculin/feminin transpusă într-un mod simplu dar intens din punct de vedere emoțional. Ținutele artistei fac parte din colecția Iza Van Dee. În această perioadă, Anamaria Petrișor are mai multe proiecte muzicale în lucru cu echipa de la HaHaHa Production și își dorește să facă performanță în cariera ei muzicală. Are și sprijin din partea părinților ei, care au îndrumat-o să-și urmeze visul.

ARTICOLE SIMILARE

Actorul din „Triplusec” a renunțat la tot și s-a retras la mănăstire. Ce l-a determinat să devină călugăr

Andreea Damian

Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

realitatea

Chris Martin și Dakota Johnson s-au despărțit

Andreea Damian

Întâlnire de gradul 3 între solistul Connect-R și actorul Dorel Vișan

Tabu Tabu

Cum s-a distrat Gabriela Firea la împlinirea a 10 ani de mariaj

Tabu Tabu

Povestea incredibilă a femeii care a scăpat cu viață din trei dezastre maritime. A supraviețuit inclusiv scufundării Titanicului

Andreea Damian

Scrie un comentariu