Home > Lifestyle > Actorul din “Tânăr şi neliniştit” care A REFUZAT SĂ MOARĂ: Nu am fost de acord că mai am de TRĂIT 3-6 luni

Actorul din “Tânăr şi neliniştit” care A REFUZAT SĂ MOARĂ: Nu am fost de acord că mai am de TRĂIT 3-6 luni

Howard Dell, actorul cunoscut si pentru rolul din “Tanar si nelinistit”, a povestit cum, acum cativa ani, a primit vestea ca mai are cateva luni de trait.

Actorul a dezvaluit la Antena Stars ca a refuzat sa accepte diagnosticul doctorului si ca, in schimb, a vandut tot ce avea si a plecat sa viziteze lumea. “Intr-o zi faceam ce fac de obicei si primesc un telefon de la medic. Mi-a spus ca mai am 3-6 luni de trait. Nu am fost de acord cu ceea ce a spus. Ca sa scurtez povestea. Am avut o boala foarte rara. Nu exista tratament. Faceai transplant sau mureai. Romania face cele mai bune transplanturi din Europa si m-am bucurat cand am aflat. In loc sa mor am vandut tot ce aveam si am calatorit in jurul lumii”, a declarat Howard Dell.

Howard, care pe langa actorie se ocupa si de mai multe sporturi, a adaugat ca a calatorit prin lume timp de doi ani si noua luni, iar a apoi a facut un transplant. “In 2009, am facut un transplant si de atunci a inceput o viata noua. Ultimii patru ani pentru mine au fost nebunie”, a adaugat Dell. “Iubesc Romania” Ca multi alti straini, Howard Dell se declara indragostit de Romania si de frumusetile sale. “Iubesc Romania, imi place foarte mult aici. Toata lumea iubeste Romania. (…) Am prieteni foarte multi in Romania. Climatul de aici, geografia, totul imi aminteste de Canada. Ma simt ca acasa aici. Iubesc oamenii, limba, invat din ce in ce mai mult limba”, a spus actorul. Acesta a povestit ca a venit in tara noastra prima data in 2003, pentru a o antrena pe Raluca Sandu, despre care spune ca ii este una dintre cele mai bune prietene. “Voi ramane in Romania pentru o perioada foarte lunga”, a precizat Howard Dell.

Articole asemanatoare
Centenarul în mesaje publice festive – momente și schițe 2018
Cea mai lungă eclipsă totală de Lună – vizibilă în România
Tânăr și neliniștit
Tânăr și neliniștit, vestea care va întrista fanii. O vedetă părăsește serialul după 36 de ani
Șapte milioane de oameni încă mor anual din cauza poluării aerului

Loading...

Comenteaza acest articol

Actorul din “Tânăr şi neliniştit” care A REFUZAT SĂ MOARĂ: Nu am fost de acord că mai am de TRĂIT 3-6 luni

by   1 min
0