Tabu
PEOPLE

Actorul Florin Călinescu a fost prădat online

florin-calinescu

Cunoscutul actorul și vedetă de televiziune a devenit fan rețelele de socializare unde face de multe ori live uri pentru prietenii lui virtuali. Însă Florin Călinescu a pățit-o zilele trecute când i-a fost hakuit profilul de socializare iar el și-a anunțat prietenii virtuali de ce s-a întâmplat.
Zilele trecute actorul din “Lumini și umbre” sau din serialul “Tanti Florica” s-a trezit cu profilul de facebook “spart”. Așa că Florin Călinescu și-a luat măsuri de precauție și și-a anunțat prietenii virtuali de ce se întâmplă. “Nu vreau să cred că spargerea contului meu are vreo legătură cu ultimul mesaj postat aici. “Lucrarea” a fost foarte complexă și a plecat din România, a trecut prin Indonezia și s-a executat în China. Hechareala, hecareala dar toate lasă urme. Mulțumesc FaceBook care s-a mișcat foarte rapid.

florin calinescu
florin calinescu

Și prietenilor IT și PR din țară. Iar pe dumneavoastră va rog să fiți încredințați că eu nu postez genul acela de materiale video pe care unii dintre dumneavoastră le-ați și accesat. Dacă masacrul contului meu are totuși vreo legătură cu postarea respectivă, voi analiza foarte serios participarea mea personală în ceea ce privește viitorul Capitalei. Partidul Verde se va implica până la capăt în schimbarea radicală a felului de face administrație publică locală și națională. Detalii într-un live. Duminică 28 iunie. Orele 13:00″, a scris Florin Călinescu pe profilul lui.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, mesaj motivațional pentru femeile care fac sală

Andreea Damian

ALEX VELEA obligat sa minta in cazul MISS FACEBOOK? Cuplul (deloc) perfect!

Actriţa aleasă să o joace pe prinţesa Diana, desfiinţată de public

Andreea Damian

Kanye West e foc și pară pe Ariana Grande

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow arată fabulos fără machiaj, datorită unui obicei foarte ciudat

Andreea Damian

10 secrete de stil de la Prințesa Diana

Andreea Damian

Scrie un comentariu