Tabu
Image default
PEOPLESlider

Actorul Regé Jean-Page, desemnat cel frumos bărbat din lume

Potrivit unui studiu al unui chirurg plastician, actorul din Bridgerton are cel mai armonios chip masculin.

Robert Pattinson nu mai este cel mai frumos bărbat din lume. A fost detronat de un alt actor britanic, Regé-Jean Page, interpretul mult râvnitului Duce de Hastings în sezonul 1 al serialului de pe Netflix, Bridgerton. Fața lui este cea care s-ar apropia cel mai mult de „perfecțiune” în prezent, conform unei ecuații matematice efectuate de chirurgul plastician londonez Julian De Silva, care a dezvăluit clasificarea completă pe contul său de Instagram pe 25 ianuarie.

Regé Jean-Page a obținut cel mai mare punctaj dintre toate pe scara „Proporția de aur a frumuseții” a lui Phi. Acest algoritm folosit de arhitecți și artiști în timpul Greciei antice în procesul de elaborare a capodoperelor permite calcularea proporțiilor „ideale” ale unei fețe.

Doctorul De Silva l-a folosit pentru a măsura simetria și armonia trăsăturilor faciale (cum ar fi decalajul dintre ochi, lungimea dintre nas și bărbie, înălțimea fruntea) a unor oameni celebri. Cel care ar putea să-l interpreteze pe următorul James Bond a obținut un scor de 93,65%, apropiindu-se astfel de idealul fizic imaginat de greci.

„Regé a câștigat datorită chipului său frumos și a ochilor săi căprui magnifici”, a comentat expertul într-un interviu pentru Daily Mail, adăugând că „a obținut cu ușurință cel mai mare punctaj datorită distanței și poziționării ochilor”, dar și datorită „buzelor lui perfect formate”. Pe de altă parte, specialistul adaugă că „singura notă care era puțin mai mică a fost cea a lățimii și a lungimii nasului”.

Actorul în vârstă de 34 de ani este urmărit îndeaproape de actorul australian Chris Hemsworth (cu un scor de 93,53%), americanul Michael B. Jordan (93,46%) și cântărețul britanic Harry Styles (92,30%).

ARTICOLE SIMILARE

Ți-o mai amintești pe Nicola? Uite cum arată acum! La 52 de ani e deja bunică

Andreea Damian

Ce o face pe actrița Diana Dumitrescu fericită

Tabu Tabu

Peter Jackson îşi vinde studioul de efecte speciale pentru 1,38 miliarde de euro

Andreea Damian

Demi Moore și Bruce Willis, din nou împreună, de dragul fiicelor

Andreea Damian

Răspunsul repetat dat de Lady Gaga despre Bradley Cooper a fost memificat pe Twitter

realitatea

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu