Home > Agenda > stiri > Actorul Woody Harrelson a confundat un paparazzo cu un zombi

Actorul Woody Harrelson a confundat un paparazzo cu un zombi

Săptămâna trecută, actorul Woody Harrelson a atacat un paparazzo în aeroportul La Guardia, New York. Actorul a declarat că l-a confundat pe cameraman cu un zombi.

Pe 8 aprilie, Woody Harrelson a fost protagonistul unei altercații cu un paparazzo, care l-a luat la întrebări pe actor. Incidentul a fost raportat poliției, iar autoritățile au demarat investigația. Harrelson este acuzat că ar fi distrus camera de luat vederi și ar fi plecat cu ea, în încercarea de a distruge și caseta. Citește mai multe pe realitatea.net

Articole asemanatoare
Vedete de Halloween
Parfumul Mortii, cu note de carne putrezita – Inventia unui chimist
Un writer’s block criminal
Sărbătoritul zilei

Loading...

1 Response

  1. Pierre

    His beautiful, brhigt blue our green-brown WeltMit white highlights around, spin and verwirbeltDa dances majestically in tune, keep perfect ZeitVerneigte always so easy warming many a sun kissed climate is exactly vielseitigWenn the right temperatures Got It’s oh so its too hot or too cold for just a little readjust wartenSeasons, winds change and the oceans at bay gehaltenWie all who live here to contribute and make it felt soHerz Seb de BardVA:F [1.9.13_1145]please wait…VA:F [1.9.13_1145](from 0 votes)

Comenteaza acest articol

Actorul Woody Harrelson a confundat un paparazzo cu un zombi

by realitatea   <1 min
1