Tabu
Image default
CULTUREPEOPLE

Actrița Adela Mărculescu va fi premiată la Gala premiilor Gopo

Veste bună pentru cinefili și pentru actori. Pe 29 iunie la Verde Stop Arena va avea loc cea de-a XIV-a ediție a Galei Premiilor Gopo care a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. O mulțime de vedete vor fi prezente la eveniment, iar actori precum Adela Mărculescu și Virgil Andriescu vor fi premiați pentru întreagă carieră.

Cu o carieră de peste 50 de ani în teatru și cinema, Adela Mărculescu a apărut în zeci de filme și a jucat în sute de spectacole, pe diverse scene din București și din țară. Una dintre cele mai apreciate actrițe ale generației ei, Adela Mărculescu s-a născut pe 21 decembrie 1938 la Aiud şi a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” Bucureşti în 1959, clasa profesorului Alexandru Finţi. Zaharia Stancu, director al TNB la acea vreme, a angajat-o în 1964 la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde este invitată să joace şi în prezent. Alte doua premii speciale pentru carierele lor deopotrivă excepționale și îndelungate vor fi acordate

actrita adela marculescu
actrita adela marculescu

scriitorului Radu Cosașu și monteuzei Cristina Ionescu la eveniment. Îi veți putea vedea pe nominalizații celei de-a XIV-a ediții a Galei Premiilor Gopo pășind pe covorul roșu alături de mulți alți profesioniști din industrie, invitați și omagiați în cadrul acestui eveniment, de la ora 19:30, într-un moment special prezentat de vedeta Amalia Enache. Actorul Alex Bogdan va fi și de această dată amfitrionul ceremoniei de decernare a premiilor, care va începe la 20:30. Printre cei care vor urca pe scenă pentru a acorda premiile celor 20 de categorii de nominalizări la Premiile Gopo 2020 se află actrițele Dorina Lazăr, Olimpia Melinte, Diana Cavallioti, Aida Economu și Cosmina Stratan, alături de actorii Mihai Călin, Marius Manole, Dan Bordeianu și George Piștereanu.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, dezvăluiri explozive în interviul pentru Oprah. Ducesa a avut gânduri sinucigașe: „Nu mai voiam să fiu în viață”

Andreea Damian

Gestul extrem al unei actrițe! S-a fotografiat cu un câine mort în brațe

Andreea Damian

Smiley a ajuns pe scena America’s Got Talent! A fost invitat de celebrul Simon Cowell

Andreea Damian

Manish Arora, o premieră în România

realitatea

Victor Vrînceanu, prima reacţie după despărţirea de Andreea Antonescu. De ce s-a produs, de fapt, ruptura

Andreea Damian

Părintele Zenovie, pus la grea încercare, după ce s-a infectat cu Covid. Alexandra Păcuraru, îndemn la rugăciune – VIDEO

Tabu Tabu

Scrie un comentariu