Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Actriță celebră, violată de tatăl vitreg până la 14 ani. Dezvăluiri cutremurătoare

Sally Field a dezvăluit în autobiografia sa că a fost violată în repetate rânduri de tatăl ei vitreg, până la vârsta de 14 ani. Volumul „In Pieces” care va fi lansat pe 18 septembrie scoate la iveală și alte detalii șocante despre viața celei pe care legendarul Burt Reynold a iubit-o până a murit.

Într-un interviu acordat New York Times, înainte de lansarea oficială a memoriilor sale, Field a mărturisit că a păstrat tăcerea atâta timp cu privire la abuzurile sexuale la care a fost supusă, pentru că „nu știa că are o voce”. Doar mamei sale a avut curajul să-i mărturisească această suferință cutremurătoare.

Sally Field, acum în vârstă de 71 de ani, i-a povestit mamei sale, Margaret Field, răpusă de cancer, că nu a fost un incident singular, ci o serie de evenimente neplăcute din adolescența sa care au încetat o dată cu împlinirea vârstei de 14 ani.

Tatăl vitreg care a abuzat-o era poreclit Jacko și obișnuia să o cheme în dormitorul său. „Ar fi fost mult mai simplu dacă aș fi simțit ceva, dacă Jacko ar fi fost altfel decât crud și înspăimântător. Ar fi fost minunat dacă nu s-ar fi întâmplat”, a dezvăluit actrița.

Sally Field a recunoscut că nu a vorbit până acum despre asta, pentru a nu-l răni pe Burt Reynolds, care a murit pe 6 septembrie, la vârsta de 82 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată colecţia impresionantă de vile de lux din portofoliul lui Jennifer Lopez

Andreea Damian

Amnesty International, de partea avocatei Nasrin Sotoudeh: Sentința trebuie să fie anulată fără întârziere

Andreea Damian

Bebe Rexha îl critică pe producătorul de muzică sexist care a spus că este „prea bătrână pentru a fi sexy”

realitatea

Manuela Hărăbor și-a aniversat fiul de 30 de ani

Tabu Tabu

De ce mușcăturile de țânțar te mănâncă

Andreea Damian

Pierce Brosnan și „copiii” lui Robin Williams din Mrs. Doubtfire s-au reunit după 25 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu