Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

dirty dancing

Sezonul 15 din serialul Anatomia lui Grey continuă din 17 ianuarie 2019 cu noi surprize. O altă vedetă, foarte cunoscută în anii ’80, se va alătura echipei. Este vorba despre partenera lui Patrick Swayze din filmul Dirty Dancing, Jennifer Grey.

Momentan nu au fost dezvăluite detalii despre rolul pe care actrița în vârstă de 58 de ani îl va interpreta. Surse neoficiale susține că Jennifer Grey (concindența face ca numele ei să fie același cu cel al personajului central) va apărea în mai multe episoade. Vestea a fost confirmată chiar de ea, printr-o postare pe Twitter.

Se speculează că protagonista din Dirty Dacing ar putea s-o interpreteze pe mama lui Jo (jucată de Camilla Luddington), dar nimic nu este sigur până când nu vom viziona viitoarele episoade. Deși actrița Camilla Luddington declarese cu ceva timp în urmă pentru TVLine că fanii seriei s-ar putea să-i cunoască pe părinții ei în sezonul 15.

Tatăl lui Jennifer Grey, Joel Grey, a apărut de asemenea, într-un episod din sezonul 6 al serialului Anatomia lui Grey, în urmă cu 9 ani. Legendarul actor, în vârstă de 86 de ani, a jucat rolul profesorului de științr al lui Izzie (Katherine Heigl), bolnav de Alzheimer, pentru care a cerut tratament medical (dupa ce l-a ajutat să fugă dintr-un azil).

Producătorii se laudă că serialul Anatomia lui Grey va avea numai invitați de seamă: Debra Mooney, Jeff Perry, Kate Burton.

Jennifer Grey a cunoscut faima cu filmele Ferris Bueller’s Day Off/Chiulangiul (1986) și Dirty Dancing (1987), unde a interpretat-o pe Baby Houseman. Actrița Jennifer Grey va rămâne petru totdeauna legată de rolul din filmul Dirty Dancing. Toată lumea se aștepta ca, după succesul enorm al peliculei, cariera lui Grey să explodeze, dar neșansa și o operație estetică nereușită au făcut ca lucrurile să stea altfel.

ARTICOLE SIMILARE

Cand spun “istorie” si “natura”, ma gandesc la Galati…

realitatea

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

Andreea Damian

ALBUM foto cu BIANCA mireasa (1)

Kate Middleton, confesiuni intime. „Nu pot să spun că William îmi scanda nimicuri drăguţe…”

Andreea Damian

Femeile matinale rămân însărcinate mai ușor, spun cercetătorii

Andreea Damian

Helena Bonham Carter își amintește că l-a înfruntat și ea pe Harvey Weinstein

realitatea

Scrie un comentariu