Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Actrița din „Neveste disperate” a dezvăluit că suferă de cancer

Marcia Cross, binecunoscută din serialul „Neveste disperate”, a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta americană a dezvăluit că a urmat în secret un tratament pentru a învinge boala care i-a răpus primul partener de viață.

Roșcata care a jucat rolul lui Bree Van de Kamp susține că după 8 luni de la chimioterapie a învins boala. Marcia Cross încearcă să rămână pozitivă și speră că boala nu va recidiva.

Actrița a distribuit pe contul ei de Instagram  fotografie în care arată cât de mult a transformat-o cumplita maladie. Deși nu are niciun fir de păr în cap, Cross e optimistă: „Fericită și recunoscătoare că sunt în viață, dar sunt tristă că mi-am pierdut părul”, a fost mesajul ei. La aceeași fotografie, într-un comentariu, simpatica roșcată a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer în 2017, fără să precizeze exact când a primit cumplita veste. „Sunt bine. Nu am vrut să vă sperii”, le-a spus ea fanilor.

În vârstă de 56 de ani, Marcia Cross a rupt în sfârșit tăcerea despre boala care a urmărit-o în ultimii 25 de ani. În 1993, aceasta și-a pierdut partenerul de viață, actorul și producător Richard Jordan, care a fost răpus de o tumoare pe creier. În 2009, a fost rândul lui Tom Mahoney, un finanțator cu care s-a căsătorit în 2006 și care este tatăl gemenelor sale Eden și Savannah, în vârstă de 11 ani. Acesta a fost diagnosticat cu cancer, dar la fel ca Marcia, a rămas optimist. După un an de chimioterapie, Mahoney s-a recuperat.

Marcia Cross a ținut ascunsă lupta ei cu cancerul până acum, dar a considerat că trebuie să le spună adevărul fanilor ei și să îi ajute și pe alții care trec prin aceeași suferință cumplită.

 

ARTICOLE SIMILARE

Declarație controversată: uleiul de cocos este „otravă pură”

Andreea Damian

Serena Williams o apără pe Meghan Markle, după interviul exploziv. Ce mesaj îi transmite

Andreea Damian

Cand spun „premiere”, ma gandesc la Timisoara

realitatea

Nelu Tătaru, chef la terasă în ultima zi înainte de noile restricţii. Imaginile care-l compromit pe ministrul Sănătății

Andreea Damian

Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete

Dora Constantinovici

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu