Home > Slider > Actrița din „Neveste disperate” a dezvăluit că suferă de cancer

Actrița din „Neveste disperate” a dezvăluit că suferă de cancer

neveste disperate

Marcia Cross, binecunoscută din serialul „Neveste disperate”, a fost diagnosticată cu cancer. Vedeta americană a dezvăluit că a urmat în secret un tratament pentru a învinge boala care i-a răpus primul partener de viață.

Roșcata care a jucat rolul lui Bree Van de Kamp susține că după 8 luni de la chimioterapie a învins boala. Marcia Cross încearcă să rămână pozitivă și speră că boala nu va recidiva.

Actrița a distribuit pe contul ei de Instagram  fotografie în care arată cât de mult a transformat-o cumplita maladie. Deși nu are niciun fir de păr în cap, Cross e optimistă: „Fericită și recunoscătoare că sunt în viață, dar sunt tristă că mi-am pierdut părul”, a fost mesajul ei. La aceeași fotografie, într-un comentariu, simpatica roșcată a mărturisit că a fost diagnosticată cu cancer în 2017, fără să precizeze exact când a primit cumplita veste. „Sunt bine. Nu am vrut să vă sperii”, le-a spus ea fanilor.

În vârstă de 56 de ani, Marcia Cross a rupt în sfârșit tăcerea despre boala care a urmărit-o în ultimii 25 de ani. În 1993, aceasta și-a pierdut partenerul de viață, actorul și producător Richard Jordan, care a fost răpus de o tumoare pe creier. În 2009, a fost rândul lui Tom Mahoney, un finanțator cu care s-a căsătorit în 2006 și care este tatăl gemenelor sale Eden și Savannah, în vârstă de 11 ani. Acesta a fost diagnosticat cu cancer, dar la fel ca Marcia, a rămas optimist. După un an de chimioterapie, Mahoney s-a recuperat.

Marcia Cross a ținut ascunsă lupta ei cu cancerul până acum, dar a considerat că trebuie să le spună adevărul fanilor ei și să îi ajute și pe alții care trec prin aceeași suferință cumplită.

 

Articole asemanatoare
Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO
Sărbătoritul zilei de 19 ianuarie
Ghici cui nu-i place să fie concediată
Sărbătoritul zilei

Comenteaza acest articol

Actrița din „Neveste disperate” a dezvăluit că suferă de cancer

by Andreea Damian   1 min
0