Home > beauty > ACTRITA superba care si-a injectat ulei de gatit in fata! FOTO

ACTRITA superba care si-a injectat ulei de gatit in fata! FOTO

Până ca pasiunea ei pentru operaţii estetice să se transforme într-o obsesie, Hang Mioku era o actriţă şi un model de succes în Coreea. Numai că dorinţa ei de a fi perfectă a transformat-o într-un monstru. Prima intervenţie chirurgicală Hang Mioku a făcut-o la vârsta de 28 de ani şi de atunci nu s-a mai putut opri.
După zeci de operaţii estetice efectuate în Japonia, artista a fost avertizată de către medic că orice tăietură i-ar putea deveni fatală, refuzând să-i mai afcă orice mic “retuş”.
Numai că Hang Mioku nu a luat în seamă aceste sfaturi ale esteticianului şi, întorcându-se în Coreea, a căutat ajutor la un doctor cunoscut în plan local, care i-a sugerat injecţiile cu silicon. Când şi acesta a refuzat să o mai supună acestei proceduri, ea a apelat la piaţa neagră şi a continuat să se deformeze.
Terorizată la gândul că frumoasa ei faţă se transformă, artista coreeană a apelat la o soluţie care era să-i fie fatală: şi-a injectat singură ulei de gătit în faţă, obţinând drept rezultat un chip monstruos, diform. Cu toate încercările ei de a elimina siliconul şi uleiul din faţă, rezultatul este dezastruos.

Mai mult: Era o frumuseţe, însă a ajuns un MONSTRU! Vezi cum arăta artista ÎNAINTE de a-şi INJECTA ULEI DE GĂTIT în faţă! VIDEO – Vedete de la ei | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ACTRITA superba care si-a injectat ulei de gatit in fata! FOTO

by   1 min
0