Tabu
PEOPLE

Actrița Ecaterina Ladin e gravidă a doua oară

ecaterina ladin

Cunoscuta actriță Ecaterina Ladin, pe care o știte toată lumea din serialul de succes de comedie “Las Fierbinți”, unde îi dă viață personajului Dalida, secretara simpatică a primarului. Actrița este însărcinată pentru a doua oară și este în culmea bucuriei
Actrița și soțul ei Laurențiu au aflat recent că vor mai avea un băiețel, fiind deja părinții unuia, Marcu, care are deja 4 anișori. Ecaterina Ladin este însărcinată deja în luna a patra de sarcină și se simte extraordinar. Deocamdată ea va lua o pauză de la filmările serialului de comedie din care face parte și se va proteja pe timpul sarcinii.

ecaterina-ladin-si-familia„Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este foarte somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă”, a declarat Ecaterina Ladin care este originară din Republica Moldova. Actrița a locuit pe timp de pandemie în Fierbinți, acolo unde socrii ei au achiziționat o casă și au făcut agricultură.

ARTICOLE SIMILARE

Filmările la Misiune Imposibilă 7, anulate din cauza epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Dovada că Angelina Jolie nu-l poate da uitării pe Brad Pitt

Andreea Damian

Franța încă învață ce e rasismul și o demonstrează cu procesul rapperului Nick Conrad

Andreea Damian

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

Andreea Damian

Kanye West spune că șapca MAGA a lui Trump l-a făcut să se simtă ca Superman

Dora Constantinovici

Mare sărbătoare în familia lui Adrian Mutu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu