Tabu
Image default
PEOPLE

Actrița Ecaterina Ladin e gravidă a doua oară

Cunoscuta actriță Ecaterina Ladin, pe care o știte toată lumea din serialul de succes de comedie “Las Fierbinți”, unde îi dă viață personajului Dalida, secretara simpatică a primarului. Actrița este însărcinată pentru a doua oară și este în culmea bucuriei
Actrița și soțul ei Laurențiu au aflat recent că vor mai avea un băiețel, fiind deja părinții unuia, Marcu, care are deja 4 anișori. Ecaterina Ladin este însărcinată deja în luna a patra de sarcină și se simte extraordinar. Deocamdată ea va lua o pauză de la filmările serialului de comedie din care face parte și se va proteja pe timpul sarcinii.

ecaterina-ladin-si-familia„Sunt însărcinată în patru luni. Ne-am dorit foarte mult copii și eu, și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău în perioada asta și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este foarte somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă”, a declarat Ecaterina Ladin care este originară din Republica Moldova. Actrița a locuit pe timp de pandemie în Fierbinți, acolo unde socrii ei au achiziționat o casă și au făcut agricultură.

ARTICOLE SIMILARE

Artistul din România care s-a sinucis pentru că părinții săi erau plecați peste hotare

Tabu Tabu

Laurette a revenit în muzică și e și mai sexy FOTO

Tabu Tabu

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au despărțit

Tabu Tabu

Freida Pinto refuză să mai joace într-un film de Woody Allen

Andreea Damian

Proaspat tata de FETITA, Mihai Petre isi ia …PUSCA!

Serena Williams, vizită secretă la bebelușul regal, înainte de turneul Roland Garros

Andreea Damian

Scrie un comentariu