Tabu
Image default
lifestyle

Actrița Mariana Mihuț a căzut pe scenă

Actrița a căzut în timpul piesei „Unchiul Vanea” și a fost transportată la spital de urgență. Mariana Mihuț a căzut în timpul piesei "Unchiul Vanea", care se juca pe scena Teatrului Bulandra din București, accidentul petrecându-se la jumătate de oră de la începutul reprezentației, a anunțat Realitatea TV.
Actrița Mariana Mihuț s-a împiedicat în timp ce traversa o pasarelă înaltă de jumătate de metru.
După incident, piesa de teatru a fost întreruptă, iar actrița Teatrului Bulandra a fost transportată de urgență la spitalul Universitar din București. Reprezentanții spitalului au declarat că actrița este în afara oricărui pericol. "Mariana Mihuț a suferit un accident, a ajuns la noi la spital, dar nu a avut probleme grave.
A fost examinată și s-a constatat că se află în afara oricărui pericol, după care actrița a plecat acasă", a declarat pentru NewsIn dr. Gheorghe Iana, directorul Spitalului Universitar din București.

Mariana Mihuț face un rol extraordinar (marina, dadaca batrana) în piesa regizată de Yuriy Kordonskiy. Din distribuția spectacolului fac parte: Horațiu Mălăele, Victor Rebengiuc, Ana Ioana Macaria, Irina petrescu, Cornel Scripcaru, Ionel Mihăilescu, Andreea Bibiri, Serban Pavlu.


ARTICOLE SIMILARE

ANGELINA JOLIE lovita din nou de cancer! Cata dreptate a avut cu operatia!

Cele mai tari 16 personaje negative din istoria cinematografiei

realitatea

Hugh Jackman se scarpină cu ghearele din Wolverine

realitatea

CE SECRETE oribile au vedetele de la Hollywood

Ce au fost Basescu, Ponta, Udrea in vietile anterioare! AFLA SI TU ce ai fost!

Daniela Crudu ŞOCHEAZĂ! Uite cât de SLABĂ a ajuns

Scrie un comentariu