Tabu
Image default
PEOPLE

Actrița Oana Cârmaciu a dat petrecere Baby shower pentru viitorul ei copil

Îndrăgita actriță care a rămas însărcinată pe timpul filmărilor la serialul la care lucra, se pregătește să nască în curând. Astfel că în plină pandemie Oana Cârmaciu trebuie să nască și împreună cu prietenele ei și femeile din familia ei au dat o petrecere pentru copil, care se numește Baby Shower.

oana carmaciu petrecere
oana carmaciu petrecere

Actrița a surprins pe toată lumea când a anunțat că a rămas însărcinată și pentru ea s-a schimbat întreg scenariul pentru serialul “Sacrificiul”. Oana Cârmaciu are o relație cu actorul Tudor Andronic (28 de ani), iar ei nu au colaborat până acum la nici un proiect de teatru sau film. Cei doi au făcut acest copil, care mai are puțin și se naște, însă nu se știe ce planuri au pentru mai departe. „Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă ştiu că îmi doream să fiu o mamă tânără şi la un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani şi părea că nu ştiu ce spun.

oana-carmaciu si iubitul
oana-carmaciu si iubitul

Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi «pregătită». Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate. Fiecare zi este o experienţă nouă şi până acum am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii”, a spus Oana Cârmaciu, care împreună cu prietenele ei a dat o petrecere specială cu baloane, cadouri și multe surprize. Actrița a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini de la super petrecerea avută. Așa că nu mai rămâne decât să nască zilele acestea iar fanii să se bucure alături de ea şi familia ei.

ARTICOLE SIMILARE

Diana Dumitrescu se întoarce la muncă la şase luni după ce a născut

Tabu Tabu

Walter şi Raluca Zenga au divorțat! Culisele despărțirii

Tabu Tabu

Dramele prin care a trecut de-a lungul timpului actrița Manuela Hărăbor

Tabu Tabu

Rihanna, reacții în urma apariției pe coperta revistei Harper’s Bazaar din China

Andreea Damian

Loredana este nostalgică după ce i s-au anulat concerte mari

Tabu Tabu

Ce crede Oana Zăvoranu despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu