Home > Vedete > Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

scarlett johansson

Un nou studiu științific a dezvăluit că actrița americană Scarlett Johansson, în vârstă de 33 de ani, are cele mai frumoase buze de pe planetă.

Autoriul studiului, condus de dr. German Paul Heidekrueger din Munchen, susțin că grosimea buzelor superioare și inferioare determină nivelul de atractivitate a buzelor unei femei. Folosind această scală, Scarlett Johannson și fotomodelul britanic Rosie Huntington-Whiteley are buzele perfecte, au obținut un raport perfect de 1: 1.

La această concluzie au ajuns 560 de chirurgi plasticieni și 560 de persoane din 35 de țări, care s-au uitat la mai multe fotografii și au ales cele mai atrăgătoare buze, notează Daily Mail. Studiul, care a apărut în Jurnalul de Chirurgie Cranio-Maxilo-Facială, afirmă că „un raport de 1: 1 este fi considerat cel mai plăcut la femei”. Pe de altă parte, actrița Emma Watson nu are  buzele atrăgătoare, din cauza buzei superioare, care e foarte subțire.

„Buzele sunt atât de importante – ele sunt o caracteristică erogenă și atractivă pentru o femeie. Suntem programați să privim acea parte a feței. Este extrem de importantă în mintea noastră, pentru comunicare”, este de părere un chirurg estetician din Manchester, Marea Britanie.

 

 

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood
Ce actori ar fi trebuit sa joace in filme celebre
Brandul exclusivist de ochelari, Prabal Gurung, preferat de celebrități
Video: Poveste de dragoste intre Scarlett Johansson si Matthew McConaughey

Loading...

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

by Andreea Damian   1 min
1