Tabu
Image default
PEOPLESlider

Acum e de înțeles de la cine a moștenit Andreea Berecleanu frumusețea. Cum arată mama și bunica sa

4 generații în câteva fotografii, așa descriu fanii pozele pe care Andreea Berecleanu le-a postat zilele trecute pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a bunicii sale.

Vedeta de televiziune i-a transmis un mesaj emoționant. „Azi este o zi fericita pt bunica mea! Si ne-a facut si pe noi fericiti. Am ras, am suflat in tort, am sarbatorit-o, am povestit, ne-am amintit, ne-am bucurat ca in fiecare an de anii pe care ii traieste frumos si demn. Dragostea noastra si grija mamei mele in fiecare clipa, ii fac batranetea mai usoara. La multi ani, la 94 de ani! Sa ne traiesti”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Mama ei arată excelent la cei 70 de ani ai săi! La fel și bunica, de peste 90 de ani! În fotografii apare și fiica Andreei, Eva, de 19 ani.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

ARTICOLE SIMILARE

Instagramul mai și citește sau în lumea confortabilă a bookstagram-ului

realitatea

Ce surpriză pregătește actrița Anca Pandrea în memoria iubitului Iurie Darie

Tabu Tabu

Importanța anvelopelor de iarnă când nu este zăpadă pe drumuri

Tabu Tabu

Kate Middleton a fost externată, după 14 zile. Când își va relua angajamentele oficiale

Andreea Damian

Dieta-minune cu care a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme

Andreea Damian

Avem nevoie de credinta?

realitatea

Scrie un comentariu