Tabu
Image default
PEOPLESlider

Acum e de înțeles de la cine a moștenit Andreea Berecleanu frumusețea. Cum arată mama și bunica sa

4 generații în câteva fotografii, așa descriu fanii pozele pe care Andreea Berecleanu le-a postat zilele trecute pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de naștere a bunicii sale.

Vedeta de televiziune i-a transmis un mesaj emoționant. „Azi este o zi fericita pt bunica mea! Si ne-a facut si pe noi fericiti. Am ras, am suflat in tort, am sarbatorit-o, am povestit, ne-am amintit, ne-am bucurat ca in fiecare an de anii pe care ii traieste frumos si demn. Dragostea noastra si grija mamei mele in fiecare clipa, ii fac batranetea mai usoara. La multi ani, la 94 de ani! Sa ne traiesti”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

Mama ei arată excelent la cei 70 de ani ai săi! La fel și bunica, de peste 90 de ani! În fotografii apare și fiica Andreei, Eva, de 19 ani.

Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

ARTICOLE SIMILARE

Un teatru din Berlin a fost construit din banii clasei muncitoare

Ciocîrlan

Regulile lui Carmen Brumă pentru a scăpa de celulită în doar 6 săptămâni

Andreea Damian

Vacanță de primăvară la Muzeul Satului | Ateliere pentru cei mici

Ciocîrlan

Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile

Dora Constantinovici

Corina Bud s-a dezbrăcat de tot și face reclamă la măști

Tabu Tabu

Black Friday în vreme de Covid

Andreea Damian

Scrie un comentariu