Home > Lifestyle > Acum se poate slăbi și prin înghețare

Acum se poate slăbi și prin înghețare

Tratamentele pentru pierderea greutății prin topire pe bază de laser vor deveni istorie în scurt timp. Ultima descoperire în materie de slăbit propune o soluție ceva mai friguroasă, dar extrem de eficientă: prin înghețare. Inventată în Statele Unite ale Americii, mașinăria Zeltiq folosește o metodă inovatoare, botezată cryolipolysis, (pe românește ar fi simplu… congelare) care identifică, răcește și distruge celule adipoase.

Mecanismul a fost testat pentru prima oară în urmă cu un an, iar rezultatele au fost extraordinare, consideră specialiștii, mai ales că procedura este noninvazivă. Unul dintre medicii care au pus umărul la dezvoltarea acestui proiect a declarat: "După ce ani de zile am crezut că țesutul adipos dispare prin încălzire și topire, iar acum am realizat că procedeul invers este mult mai eficient.". Testele au arătat faptul că o singură ședință de terapie poate distruge aproximativ 25% din țesutul adipos.

Tratamentul funcționează astfel. Aparatul extrage căldura din țesuturile subcutanate, adică cele care sunt imediat sub piele. Astfel, respectivele țesuturi ajung la o temperatură de zero grade Celsius. O astfel de temperatură distruge țesuturile adipoase fără a afecta pielea sau mușchii. Celule adipoase distruse sunt, apoi, eliminate pe cale naturală de către organism.

Rezultatele unui stfel de tratament nu sunt imediate. Organismul are nevoie de două până la trei luni pentru a elimina total celulele distruse de Zeltiq.

Articole asemanatoare
Offensive Cellulite 14 zile
CONCURS: Scapă de celulită cu SlimArt- ÎNCHEIAT

1 Response

Comenteaza acest articol

Acum se poate slăbi și prin înghețare

by realitatea   1 min
1