Home > Slider > Acum și Jon Bon Jovi spune lucruri răutăcioase despre Kim Kardashian

Acum și Jon Bon Jovi spune lucruri răutăcioase despre Kim Kardashian

jon bon jovi

Milioane de fani din întreaga lume adoră reality-show-ul de televiziune „Keeping Up With the Kardashians”. Mai puțin Jon Bon Jovi, care a adus emisiunii, dar și protagonistelor numai critici negative.

Starul american, care va concerta anul viitor și în România, a declarat într-un moment de sinceritate că nu înțelege ce anume le face atât de populare pe membrele clanului Kardashian. „Cred că este groaznic să trăim în acea lume și vă pot spune că nu aș renunța niciodată la 60 de secunde din viața mea ca să le urmăresc (…) Nu le știu numele”, a mărturisit artistul duminică, într-o emisiune difuzată în Australia.

Ba mai mult, rockerul de 56 de ani a criticat-o pe Kim Kardashian West, vedeta emisiunii „Keeping Up With the Kardashians”, pentru că a devenit faimoasă după ce fostul ei iubit Ray J a dat publicității un sex-tape cu ei doi în 2007. „Ce vei scrie în autobiografia ta? Am făcut un film porno și ghici, am ajuns celebră. Nu mai bine spun pass”, a adăugat Bon Jovi.

Cântărețul a deplâns, de asemenea, lipsa de talent a multor vedete. Bon Jovi a produs și apărut în emisiunea „If I Wasn’t A Rock Star”, care și-a propus să urmărească întoarcerea în locurile natale a mai multor celebrităţi de peste ocean, petru a vedea ce s-ar fi întâmplat cu viaţa lor dacă acestea nu cunoşteau faima. „Am fost atras în acest proiect deoarece este o celebrare a bărbaţilor şi femeilor care muncesc în această ţară. Ei sunt adevărate vedete rock”, a declarat Bon Jovi în 2015, înainte de a lansa emisiunea.

Nu este, desigur, primul star care critic membrele familiei Kardashian și pe altele ca ele. În 2012, actorul Jon Hamm din „Med Men” declara pentru revista ELLE UK: „ Dacă e vorba de Paris Hilton, de Kim Kardashian sau de oricine, prostia este cu adevărat sărbătorită. Să fii idiot e ceva remarcabil în această cultură, pentru că eşti recompensat semnificativ”.

Un alt episod din 2011 face referire sub aceeași formă la Kim Kardashian. Reese Witherspoon a mărturisit la MTV Movie Awards, cumva voalat: „Am înțeles, fetelor, că e cool să fii fată rea. Dar ai putea s-o faci la Hollywood fără să faci din asta un reality-show (…) Dacă faci un sex tape, te rușinezi și îl arunci sub pat. Și când își faci poze goală cu telefonul, îți ascunzi fața omule! Îți ascunzi fața”.

Și Daniel Craig a spus la rândul său lucruri răutăcioase despre familia Kardashian. ,,Uitați-vă câte milioane valorează această familie. Nu erau atât de răi la început, dar acum uitați-vă la ei. Tot ceea ce fac este să se comporte ca niște idioți și să facă bani din asta.”, a spus Daniel Craig pentru GQ.

Articole asemanatoare
Kim Kardashian
Kim Kardashian lansează colecția de machiaj corporal pentru bolnavii de Psoriazis
Paris Hilton
Paris Hilton e „regina perucilor”. Starleta se laudă cu o colecție impresionantă
Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră
kim kardashian
Kim Kardashian, gestul de excepție care i-a adus aprecierea din partea tuturor

Comenteaza acest articol

Acum și Jon Bon Jovi spune lucruri răutăcioase despre Kim Kardashian

by Andreea Damian   2 min
0