Home > Agenda > stiri > Acuzată de furt, Courtney Love pozează goală pe Twitter – FOTO

Acuzată de furt, Courtney Love pozează goală pe Twitter – FOTO

Courtney Love nu poate sta mai mult de câteva luni fără să intre în vreo belea. Ultima gafă "executată" ar putea să o coste chiar libertatea. O firmă producătoare de bijuterii, Jacob & Co., a acuzat-o pe Love de furtul unor bijuterii al căror preț ajunge undeva pe la 100.000 de dolari și a dat-o pe aceasta în judecată.

Potrivit reprezentanților Jacob & Co., Courtney a împrumutat pe 21 septembrie două lanțuri de aur alb și galben cu diamante, o brățară cu motive florale, tot din aur alb și galben, și o pereche de cercei din aur alb cu diamante. Toate aceste bijuterii valorau 114.000 de dolari, iar Love a returnat doar brățara spunând că celelalte au dispărut deși contractul prevedea că ea va suporta toate costurile în cazul dispariției sau avariei.

Cu toate acestea, Courtney nu pare deloc afectată de procesul intentat și are cu totul alte ocupații. Ea s-a fotografiat aproape goală sau sărutându-se cu o prietenă și a postat fotografiile indecente pe contul ei de Twitter. Apoi a spus că acestea erau menite iubitului ei. Atunci de ce le-a pus pe un site public??


Comenteaza acest articol

Acuzată de furt, Courtney Love pozează goală pe Twitter – FOTO

by realitatea   1 min
0