Tabu
Image default
BEAUTY PEOPLE Slider

Acuzații grave la adresa dermatologului vedetelor! Zeci de tinere și-au distrus tenul

Acuzaţii grave la adresa unui medic dermatolog de la o clinică privată din Prahova. Lavinia Ioana Marinescu, renumită în rândul vedetelor pentru linia de cosmetice care tratatează cazurile grave de acnee, este acuzată de mai multe tinere că le-a distrus tenul cu „produsele ei bio și naturale, de cel mai înalt grad de puritate farmaceutică, fără parabeni, conservanți chimici, coloranți sintetici și alergeni”.

Aceasta le-a recomandat pacientelor produsele Plush Luxury BIO Cosmetics, preparate chiar de dânsa.

Lavinia Ioana Marinescu, în laborator

Scandalul a izbucnit în luna martie, când mai multe femei care au cumpărate diverse creme şi geluri pentru faţă şi corp au creat un grup de Facebook intitulat „Mi-a distrus faţa PluSHIT”. În prezent, grupul are peste 90.0000 de membre, iar multe dintre ele împărtăşesc experienţele neplăcute pe care le-au avut cu produsele menţionate mai sus.

Produsele cosmetice, preparate de Lavinia Ioana Marinescu, se presupune că tratează diferite afecțiuni ale pielii, inclusiv acneea. Acestea sunt promovate în mediul online, atât pe Instagram cât şi pe Facebook de diverse persoane publice. Zeci de influenceri şi vedete au făcut public faptul că folosesc produsele create sub semnătura Ioanei Marinescu. Nicole Cherry, Andreea Antonescu, Bianca Drăgușanu sau Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre ele.

Bianca DragusanuAndreea TonciuAndreea AntonescuAdelina PestrituGina Pistol

Clientele ei susțin că aceasta oferea consultaţii online, pe pagina Plush Luxury BIO Cosmetics. Lavinia Ioana Marinescu le solicita o poză cu tenul demachiat. Potrivit clientelor sale, primeau toate aceeași schemă de tratament, indiferent de cât de gravă era situația. Aceasta era formată din medicamente (care urmau a fi achiziţionate din farmacii) şi diverse produse cosmetice (creme, ape micelare, serumuri etc.) produse în laboratorul propriu. Din păcate, acneea lor s-a înrăutăţit, ajungând ulterior la dermatolog cu diagnosticul de acnee vulgară. Pe lângă acneea vulgară, victimele s-au plâns şi de arsuri, alergii, inflamarea tenului. Atunci când i-au cerut explicaţii, Lavinia Ioana Marinescu ar fi explicat că: „Erupţia coşurilor e normală deoarece retinolul scoate tot ce este infectat în glande la suprafaţă”.

Pe lângă problemele dermatologice cu care s-au confruntat o parte din cumpărători, aceştia o acuză pe femeia din spatele brandului că nu respectă aceeaşi formulă a produselor. Deşi au comandat acelaşi produs, consistența şi culoarea diferă în funcţie de lot. De asemenea, la o scurtă perioadă de timp, foarte multe dintre soluţiile achiziționate s-au alterat. Acest lucru este vizibil în imaginile ataşate mai jos.

Mai multe doamne și domnișoare care și-au distrus tenul au făcut sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar de aici a fost trimis pentru cercetări Poliţiei Municipiului.

ARTICOLE SIMILARE

Ce pasiune ascunsă are actorul Gheorghe Visu

Tabu Tabu

Tendințele în frumusețe primăvară-vară 2011

realitatea

Michelle Cuevas: personajele mele seamănă mult cu mine, cu felul în care eram eu în copilărie

Dora Constantinovici

Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video

realitatea

Jessica Alba, noul ambasador Braun

Cum arata mama Laurei Cosoi!

2 comentarii

Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 11 – 17 mai 2020? 20 May 2020 at 11:59

[…] Acuzatii grave la adresa dermatologului vedetelor! Zeci de tinere si-au distrus tenul – tabu.ro 7698 Facebook interactions […]

Răspunde
Elena 25 May 2020 at 23:40

Imi pare rau sa o spun, pentru ca nu am avut niciodata probleme cu acneea, dar daca au incredere in vedetele noastre, care sunt niste oamenii lipsiti de orice valoare, atunci consecintele sunt care sunt. Traim intr o epoca a imposturii, in care o gramada de oameni se dau ingineri, doctori in diverse domenii, care se autoprezinta ultraspecialisti in orice domeniu cu intentia clara si categorica d a pune mana pe bani. E un fenomen generalizat asa ca aveti mare grija pe ce dati banii

Răspunde

Scrie un comentariu