Tabu
BEAUTYPEOPLESlider

Acuzații grave la adresa dermatologului vedetelor! Zeci de tinere și-au distrus tenul

Acuzaţii grave la adresa unui medic dermatolog de la o clinică privată din Prahova. Lavinia Ioana Marinescu, renumită în rândul vedetelor pentru linia de cosmetice care tratatează cazurile grave de acnee, este acuzată de mai multe tinere că le-a distrus tenul cu „produsele ei bio și naturale, de cel mai înalt grad de puritate farmaceutică, fără parabeni, conservanți chimici, coloranți sintetici și alergeni”.

Aceasta le-a recomandat pacientelor produsele Plush Luxury BIO Cosmetics, preparate chiar de dânsa.

Lavinia Ioana Marinescu, în laborator

Scandalul a izbucnit în luna martie, când mai multe femei care au cumpărate diverse creme şi geluri pentru faţă şi corp au creat un grup de Facebook intitulat „Mi-a distrus faţa PluSHIT”. În prezent, grupul are peste 90.0000 de membre, iar multe dintre ele împărtăşesc experienţele neplăcute pe care le-au avut cu produsele menţionate mai sus.

Produsele cosmetice, preparate de Lavinia Ioana Marinescu, se presupune că tratează diferite afecțiuni ale pielii, inclusiv acneea. Acestea sunt promovate în mediul online, atât pe Instagram cât şi pe Facebook de diverse persoane publice. Zeci de influenceri şi vedete au făcut public faptul că folosesc produsele create sub semnătura Ioanei Marinescu. Nicole Cherry, Andreea Antonescu, Bianca Drăgușanu sau Andreea Tonciu sunt doar câteva dintre ele.

Bianca DragusanuAndreea TonciuAndreea AntonescuAdelina PestrituGina Pistol

Clientele ei susțin că aceasta oferea consultaţii online, pe pagina Plush Luxury BIO Cosmetics. Lavinia Ioana Marinescu le solicita o poză cu tenul demachiat. Potrivit clientelor sale, primeau toate aceeași schemă de tratament, indiferent de cât de gravă era situația. Aceasta era formată din medicamente (care urmau a fi achiziţionate din farmacii) şi diverse produse cosmetice (creme, ape micelare, serumuri etc.) produse în laboratorul propriu. Din păcate, acneea lor s-a înrăutăţit, ajungând ulterior la dermatolog cu diagnosticul de acnee vulgară. Pe lângă acneea vulgară, victimele s-au plâns şi de arsuri, alergii, inflamarea tenului. Atunci când i-au cerut explicaţii, Lavinia Ioana Marinescu ar fi explicat că: „Erupţia coşurilor e normală deoarece retinolul scoate tot ce este infectat în glande la suprafaţă”.

Pe lângă problemele dermatologice cu care s-au confruntat o parte din cumpărători, aceştia o acuză pe femeia din spatele brandului că nu respectă aceeaşi formulă a produselor. Deşi au comandat acelaşi produs, consistența şi culoarea diferă în funcţie de lot. De asemenea, la o scurtă perioadă de timp, foarte multe dintre soluţiile achiziționate s-au alterat. Acest lucru este vizibil în imaginile ataşate mai jos.

Mai multe doamne și domnișoare care și-au distrus tenul au făcut sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, iar de aici a fost trimis pentru cercetări Poliţiei Municipiului.

ARTICOLE SIMILARE

Vladimir Putin vrea să controleze muzica rap

realitatea

Serena Williams, decizia importantă pe care a luat-o din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Trend alert | 10 tendințe cheie ale modei pentru toamna/iarna 2021/2022

Andreea Damian

Orașele plutitoare – soluția salvatoare a ONU pentru populațiile afectate de schimbările climatice

Andreea Damian

Mircea Ivan e cel care ziua prezintă știri iar noaptea pune muzică în cluburi

Tabu Tabu

Johnson&Johnson ştia de ani de zile că pudra sa ne „îmbolnăvește” dar insistă că nu e periculoasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu