Tabu
Image default
lifestyle

ADA CONDEESCU felicitata de Angelina Jolie!

Actriţa Ada Condeescu a primit trofeul Shooting Stars de la actorii Julie Delpy şi Ethan Hawke în cadrul unei ceremonii dedicate actorilor din programul Shooting Stars de la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin (7-17 februarie).
Acesta nu este primul premiu pe care actriţa româncă l-a primit. Ada interpreta rolului Veli în filmul “Loverboy” a primit premiul “The Heart of Sarajevo” (Inima oraşului Sarajevo) în 2011 pentru cea mai bună actriţă, în valoare de 2.500 de euro.
În emisiunea “Jocuri de Putere” de la Realitatea tv ea a povestit despre momentul în care a avut onoarea să fie felicitată chiar de Angelina Jolie pentru premiu obţinut la Sarajevo, în 2011.
“Angelina Jolie şi Brad Pitt erau în primul rând, când am fost pe scenă, m-am gândit să nu mai zic nimic despre premiu şi m-am gândit să mă uit la Brad Pitt. A fost o surpriză pentru tot oraşul să-i vadă acolo în Sarajevo. Am fost împreună cu Angelina pe scenă, cu acelaşi premiu. Eu sunt mai timidă, dar ea a venit la mine m-a felicitat. A fost un moment special şi sper să se mai repete. Am băut şampanie împreună”, îşi aminteşte actriţa.

Mai mult: Ada Condeescu: “Angelina Jolie m-a felicitat pentru premiu. Am băut şampanie împreună” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum e să trăiești respectând toate regulile

realitatea

Top 10 melodii de antrenament

O fostă candidată la concursul Miss Italia va deveni purtătoarea de cuvânt a Guvernului

realitatea

Ce nu stie Vlad Ivanov – making of

realitatea

Shakira are stea pe Walk of Fame

realitatea

Concert Alessandro Safina si Orchestra Teatrului National de Opereta “Ion Dacian” – “Insieme a te”

realitatea

Scrie un comentariu