Home > Agenda > Ada Hegerberg a primit primul Ballon d’Or pentru femei de la misoginul numărul 1 din lume

Ada Hegerberg a primit primul Ballon d’Or pentru femei de la misoginul numărul 1 din lume

Momentul în care Ada Hegerberg, prima câștigătoare a unui premiu Ballon d’Or pentru femei ar fi trebuit să se bucure de cel mai mult respect și admirație – a fost distrus de DJ-ul angajat pe post de gazdă a show-ului – Martin Solveig. Acesta a întrebat-o dacă știe să-și scuture fesele pe muzică (twerk).

Hegerberg a fost jenată de întrebările libidinoase ale lui Solveig, a răspuns că nu știe și nu, nici nu vrea să-I arate cum știe să danseze și a vrut să părăsească scena înainte ca gazda principală a evenimentului, David Ginola să urce. Solveig și-a cerut public pentru gafă la scurt timp după ceremonie, spunând că i-a cerut scuze și Adei Hegerberg pentru remarcile deplasate.

“I-am explicat lui [Ada] și ea mi-a spus că a înțeles că este o glumă”, a scris Solveig. “Cu toate acestea, îmi cer scuze pentru toți cei care au fost ofensați. Și cel mai important lucru, felicitări pentru Ada. ”

Hegerberg a declarat: “El a venit la mine după aceea și a fost foarte trist că lucrurile au ieșit așa. Nu prea am considerat-o hărțuire sexuală la acel moment. Am fost doar fericită că am câștigat premiul Ballon d’Or “. Ea a adăugat că a fost extrem de mândră că este prima femeie câștigătoare a unui astfel de premiu. “Este incredibil”, a spus ea. “Aceasta este o mare motivație pentru a continua să muncim din greu pentru a câștiga și mai multe titluri. Vreau să închei cu câteva cuvinte pentru fetele din întreaga lume: credeți în voi înșivă. ”

Andy Murray se număra printre cei din rețelele social media care au criticat comentariul lui Solveig, numindu-l “un alt exemplu al sexismului ridicol în sport”.

Articole asemanatoare
Natalie Portman
Natalie Portman și Serena Williams își fac echipă de fotbal feminin
Michel Platini a fost reținut pentru CM din 2022 Qatar – dar au murit deja 1400 de oameni
Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia
Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

Comenteaza acest articol

Ada Hegerberg a primit primul Ballon d’Or pentru femei de la misoginul numărul 1 din lume

by realitatea   1 min
0