Tabu
PEOPLE Slider

Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

adamari lopez

Îndrăgita actriță de telenovele Adamari Lopez arată diferit acum. Viața nu a fost deloc ușoară cu ea! Vedeta a învins cancerul – fusese diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu câțiva ani – dar a pierdut lupta cu kilogramele.

Ne amintim de aparițiile ei sexy din telenovele „Gata salvaje” (Pisica sălbatică), „Amigas y Rivales”(Prietene și rivale) sau ”Mujer demadera” (Pădurea blestemată). Din păcate, acea Adamari Lopez nu mai arată așa. Corpul ei a suferit numeroase modificări. I-a rămas însă zâmbetul cald și copilăresc, pe care nu ezită să-l etaleze.

De aceea, fosta soție a Luis Fonsi a apelat la mentoplastie, o intervenţie chirurgicală prin care se modifică forma şi dimensiunea bărbiei. După ce s-a documentat temeinic, actrița în vârstă de 47 de ani și-a micșorat bărbia la o clinică din Mexic. Adamari Lopez a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu rezultatul intervenției. Și a primit multe aprecieri din partea fanilor!

Din nefericire, însă, dietele și exercițiile fizice cu greu o ajută să reducă din rotunjumile cu care s-a ales după ce a divorțat de solistul Luis Fonsi. Și-a refăcut viața cu Tony Costas, căruia i-a dăruit o fetiță. Cei doi au botezat-o pe micuță Alaia.

ARTICOLE SIMILARE

PETA: feministele adevărate nu ar trebui să mănânce ouă

Andreea Damian

Trupa KISS își încheie cariera cu un turneu mondial

Andreea Damian

Plouă plastic: fibrele microscopice cad din cer în regiunea Munților Stâncoși

realitatea

Scrie un comentariu