Home > Slider > Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

adamari lopez

Îndrăgita actriță de telenovele Adamari Lopez arată diferit acum. Viața nu a fost deloc ușoară cu ea! Vedeta a învins cancerul – fusese diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu câțiva ani – dar a pierdut lupta cu kilogramele.

Ne amintim de aparițiile ei sexy din telenovele „Gata salvaje” (Pisica sălbatică), „Amigas y Rivales”(Prietene și rivale) sau ”Mujer demadera” (Pădurea blestemată). Din păcate, acea Adamari Lopez nu mai arată așa. Corpul ei a suferit numeroase modificări. I-a rămas însă zâmbetul cald și copilăresc, pe care nu ezită să-l etaleze.

De aceea, fosta soție a Luis Fonsi a apelat la mentoplastie, o intervenţie chirurgicală prin care se modifică forma şi dimensiunea bărbiei. După ce s-a documentat temeinic, actrița în vârstă de 47 de ani și-a micșorat bărbia la o clinică din Mexic. Adamari Lopez a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu rezultatul intervenției. Și a primit multe aprecieri din partea fanilor!

Din nefericire, însă, dietele și exercițiile fizice cu greu o ajută să reducă din rotunjumile cu care s-a ales după ce a divorțat de solistul Luis Fonsi. Și-a refăcut viața cu Tony Costas, căruia i-a dăruit o fetiță. Cei doi au botezat-o pe micuță Alaia.


Comenteaza acest articol

Adamari Lopez, celebra actriță de telenovele, de nerecunoscut. FOTO

by Andreea Damian   1 min
0