Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adela Popescu a anulat botezul celui de-al treilea fiu

Adela Popescu a fost depistată cu Covid-19. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă a dat peste cap și planurile vedetei.

Îndrăgita prezentatoare urma să-și boteze mezinul, Adrian, vineri, 10 septembrie, dar a fost nevoită să anuleze evenimentul.

În cadrul ediției din 9 septembrie 2021, Adela a dezvăluit că s-a infectat cu SARS-CoV-2. În ziua următoare, Adela și Radu urmau să-și boteze cel de-al treilea fiu.

Fiindcă a fost nevoită să anuleze, organizatoarea evenimentului i-a trimis Adelei în dar un carusel de jucărie pentru Adrian. „Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm pe cel mic, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele, scumpa mea ne-a trimis asta”, a scris Adela la Insta Story.

În carusel se dau trei purceluși, Adela povestind înainte de a treia naștere: „L-am întrebat [pe Alexandru] înainte să aflăm sexul copilului ce și-ar dori și el a spus: «Mama, nu sunt sigur dacă vreau să fim Ce trei purceluși – sunt trei băieței sau Eroii în pijamale – sunt doi băieți și o fetiță». Așadar, vom fi Cei trei purceluși”.

După contractarea noului coronavirus, Adela a declarat la Vorbește Lumea: „Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele. Mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul. (…) M-am simțit rău, așa că am făcut testul COVID-19, care, din păcate, a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”.

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele care apar cel mai mult în lenjerie intimă în filme

Andreea Damian

Paris Hilton a scos o piesă nouă despre fundul unei Kardashian căci restul subiectelor se epuizaseră

realitatea

Idei de cadouri pentru ea: cum o faci fericita pe femeia iubita

realitatea

Felul în care ai purtat diadema a fost greșit tot timpul

Andreea Damian

Cele mai folosite masti naturale pentru ten gras

realitatea

Unele femei poartă o genă care le „sabotează” metoda de contracepție

Andreea Damian

Scrie un comentariu