Tabu
Image default
PEOPLESlider

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Gina Pistol a intrat în rândul mămicilor pe 9 martie. Să fii părinte nu este deloc ușor, o recunoaște chiar ea, care a mărturisit pe rețelele de socializare cât i-a fost de greu în primele două săptămâni după ce a născut.

Pentru mine, cel puțin, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Dar asta nu înseamnă că tu, viitoare mămică, o să treci prin ce am trecut eu. (…) Eu o spun din punctul meu de vedere. Cred că multe femei au trecut prin ce am trecut eu, doar că puține vorbesc despre asta. Na, o spun eu. Pentru mine a fost greu. Nu știu, furtuna aia hormonală care te lasă răvășită, te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. E dureros când plânge și nu știi ce să-i faci ca să-i alini suferința și să nu mai plângă. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic. Puține ore dormite pe noapte. Dar, oricum, mare noroc am cu Andrei. Îmi este de mare ajutor. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpușoi. Grav.”, le-a spus Gina Pistol fanilor de pe Instagram.

Iubita lui Smiley a fost aspru criticată pentru destăinuirile ei. „A, și legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa ca mine, imperfectă, să-mi lase un mesaj și să-mi spună: «Am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil?». Pentru cele care gândesc așa, vă spun atât: «Mai scutiți-mă». Pentru fiica mea, o să fac tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a spus prezentatoarea.

Adela Popescu, care este însărcinată a treia oară, i-a sărit în apărare și i-a transmis un mesaj de susținere.

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate. Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure. Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a declarat Adela Popescu pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Ce rol va avea Naomi Watts în spin off-ul „Game of Thrones”

Andreea Damian

Secrete pentru frumusete de la vedete de peste 30 de ani

realitatea

Sunetul deranjant al vocii umane poate remodela un ecosistem sălbatic în întregime

realitatea

Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness

Dora Constantinovici

Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au logodit din nou după 20 de ani. Cum arată inelul primit de divă de la viitorul ei soț

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow surprinde din nou: a lansat „vibratorul suprem”

Andreea Damian

Scrie un comentariu