Tabu
Image default
lifestyle

Adela si-a palmuit un coleg de echipa

Pe 20 martie cel mai asteptat film al lui Stere Gulea, Weekend cu mama, va avea premiera in cinematografe. Lungmetrajul, produs de MediaPro Pictures si filmat in sase saptamani, marcheaza revenirea lui Stere Gulea la 11 ani dupa ultimul sau film si va fi cu siguranta o surpriza pentru fanii Adelei Popescu, obisnuiti cu rolurile ei de pana acum.

Pentru Weekend cu mama, Adela a suferit o transformare radicala si a devenit Cris, o adolescenta dependenta de droguri, care si-a lasat copilul de doi ani in grija unui orfelinat si pentru care viitorul nu reprezinta decat urmatoarea doza de heroina. Adela marturiseste ca rolul a marcat-o profund si ca probabil Cris va ramane unul dintre cele mai dificile personaje pe care le-a avut de interpretat in cariera sa.

Una dintre secventele cele mai dificile, dar care a facut in acelasi timp deliciul echipei, s-a filmat in Pasajul de la Universitate. Scenariul presupunea ca personajul Adelei, Cris, sa-i distraga atentia unui gardian si sa-i lase astfel lui Glont (Tudor Aaron Istodor) cale libera pentru a plasa drogurile. Evident, metoda care ar fi dat rapid rezultate era cea in care Cris isi folosea farmecul personal, lasandu-l pe gardian sa inteleaga ca va avea parte de putina distractie la locul de munca. Filmarea a inceput la miezul noptii, dupa ce s-a oprit circulatia la metrou, iar pasajul s-a mai eliberat.

Chiar si asa, echipa a intampinat probleme in a-i coordona pe cei din figuratie – copii ai strazii – care vroiau neaparat sa apara in toate cadrele. Adelei, seara i-a rezervat o surpriza neplacuta – actorul care interpreta gardianul si-a intrat atat de bine in rol, incat a trecut peste indicatiile regizorale si a improvizat dupa bunul plac, momentul culminand cu incercarea acestuia de a-i scoate actritei pantalonii. Indrazneala i-a fost rasplatita cu varf si indesat: o pereche zdravana de palme din partea Adelei. 

ARTICOLE SIMILARE

Matthew Perry s-a internat la dezintoxicare

realitatea

George Clooney, audiat în dosarul Berlusconi

realitatea

Traieste-ti Divinitatea!

Mama lui Michael Jackson a dispărut!

Impacarile anului! Prigoana si Bahmu, Iulia si Mihai Albu, din nou impreuna!

Lady GaGa vrea să fie mamă

realitatea

Scrie un comentariu