Tabu
PEOPLESlider

Adele s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki

Cântăreața britanică Adela a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki, după 7 ani de relație, din care doi de căsătorie. Reprezentanții artistei Benny Tarantini și Carl Fysh au confirmat vineri, potrivit AP.

„Adele și partenerul ei s-au separat”, se arată în textul comunicatului, specificându-se că „perechea se angajeasă să-și crească împreună fiul cu dragoste”. Potrivit declaraţiei, cuplul a specificat că nu vor fi făcute alte comentarii cu privire la despărţire şi a cerut să-i fie respectat dreptul la intimitate. Aceste vești vin la scurt timp după ce cotidianul britanic The Sun scria că cei doi locuiesc separat.

O sursă a spus atunci publicației: „Este o situație foarte tristă – Adele și Simon trăiau vieți separate de ceva timp. Prietenii lor știau deja că cei doi nu doreau să mai continue împreună. Au încercat de ani de zile, dar în cele din urmă, trebuie să accepți că ceva nu va merge”. Adele a fost consolată de prieteni apropiați, inclusiv actrița americană Jennifer Lawrence.

Adele și Simon s-au cunoscut în 2011, prin intermediul lui Ed Sheeran, iar un an mai târziu au fost văzuți pentru prima oară în public în calitate de cuplu. Tot în 2012, Adele îl năștea pe fiul lor, Angelo. Cei doi s-au căsătorit în secret, iar Adele a făcut public anunţul în timpul discursului de la premiile Grammy, în 2017, când i-a mulţumit soţului ei.

Adele, în vârstă de 30 de ani, a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse”, după ce în 2009, a câştigat două premii Grammy. În 2008 a lansat primul album de studio, „19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2011, şi-a lansat al doilea album de studio, „21”, care, datorită unor piese precum „Rolling in the Deep”, „Someone Like You” şi „Set Fire to the Rain”, a avut un succes fenomenal şi s-a vândut în peste 29 milioane de copii pe plan mondial. Acel album i-a adus artistei britanice şase premii Grammy în 2012. În acelaşi an, a înregistrat piesa „Skyfall”, tema muzicală a filmului onomim din seria ”James Bond”, pentru care a fost premiată cu un Glob de Aur şi un premiu Oscar.

Al treilea album de studio al cântăreţei Adele, „25”, a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, în momentul lansării sale, pe 20 noiembrie 2015. „Hello”, „When We Were Young” şi „All I ask” sunt primele trei single-uri extrase de pe acest album. Cântăreața se pregătește să lanseze cel de-al patrulea album de studio.

Simon Konecki este cofondatorul brandului ecologic de apă îmbuteliată Life Water. Konecki este, de asemenea, președintele organizației non-guvernamentale Drop4Drop, care oferă apă țărilor subdezvoltate. Acesta a mai fost căsătorit cu o stilistă, de care a divorțat în 2008 și care i-a dăruit o fiică.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului

Andreea Damian

Dani Oțil a rămas fără coleg în emisiune. Răzvan Simion nu mai apare de câteva zile la televizor

Andreea Damian

Antrenoarea celebrităților de la Hollywood a murit în condiții suspecte

Andreea Damian

Andreea Ibacka revine pe sticlă. Unde poate fi urmărită actrița

Andreea Damian

Ellen DeGeneres, decizie importantă privind cariera sa

Andreea Damian

Harta Colecționarului de amintiri | Poveștile bucureștenilor prind viață

Andreea Damian

Scrie un comentariu