Tabu
Image default
PEOPLESlider

Adele triumfă la Brit Awards într-o rochie neagră sculpturală

Marți, 8 februarie, cântăreața britanică Adele a pășit pe covorul roșu al Brit Awards 2022. Marea câștigătoare a serii, cu trei trofee, a apărut într-o rochie lungă, neagră, cu mâneci lungi, și un misterios inel cu diamante.

După o revenire mult așteptată cu albumul „30” și hitul „Easy On Me”, care deține recordul pentru cea mai ascultată melodie în 24 de ore pe Spotify, cântăreața în vârstă de 33 de ani a fost prezentă pe covorul roșu al Brit Awards 2022, la Londra. Pentru ocazie, ea a optat pentru o rochie lungă, neagră, cu mâneci lungi, cu un decolteu decorat cu un tul cu buline asortat semnat Armani Privé.

Adele

În picioare a încălțat pantofi Jimmy Choo. Un alt detaliu a atras atenția a fost inelul împodobit cu un diamant în formă de picătură. Ceea ce a deschis discuțiile cu privire la o potențială logodnă cu agentul sportiv american Rich Paul.

Adele a plecat cu trei premii de la ceremonie, câștigând premiul „Cântecul anului” cu „Easy On Me” și premiul „Cel mai bun album” cu „30”. Pentru prima dată în acest an, Brit Awards, gala premiilor britanice în muzică, a mizat pe categorii non-gen: astfel, cântăreți și cântărețe s-au luptat împreună pentru prestigioasa statueta care onorează artistul anului.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai frumoasă femeie din lume, răpusă de cancer la doar 45 de ani

Andreea Damian

Cum a slăbit solista Francesca 18 kilograme

Tabu Tabu

Regizorul român aflat în juriul Festivalului de Film de la Veneția

Andreea Damian

O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor

Tabu Tabu

Tom Cruise, înlocuit pentru că e „prea scund” să joace un rol

Andreea Damian

David Schwartz: teatrul politic și cel cu mesaj progresist s-au confruntat cu cenzura, uneori foarte directă

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu