Home > Vedete > Adelina Pestrițu a împlinit un an de la căsătorie

Adelina Pestrițu a împlinit un an de la căsătorie

adelina pestritu si virgil steblea

Fermecătoarea fostă prezentatoare de televiziune, actualmente influencer, are din nou motive de sărbătoare în familia ei. Și asta pentru că Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea au împlinit un an de când s-au căsătorit și au publicat niște imagini foarte simpartice pe rețelele de socialziare.

Acestea au fost făcute alb negru și Adelina le-a publicat pe profilul său pentru a le vedea toți prietenii virtuali. În dreptul acestora a scris doar atât: “Un an de când port oficial numele tău @steblea.virgil. La mulți ani, nouă! Te iubesc!”, a sunat textul vedetei lîngă poza alb negru. Imaginea a primit repede peste 38 de milioane de aprecieri și peste comentarii, în care marea majoritate a prietenilor

adelina pestritu la cununia civila

adelina pestritu la cununia civila

și cunoștiințelor îi felicitau. Declarația de dragoste publică făcută de Adelina pentru soțul ei l-a luat pînă și pe acesta prin surprindere, însă au trecut repede peste moment. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au împreună o fetiță frumușică foc, cu care se mândresc și care în luna august va împlini doi anișori și vor avea din nou motiv de sărbătoare mare. De curând cei doi povesteau că din această izolare s-ar putea să mai iasă cu un membru al familiei ca să fie o familie de patru, însă pînă acum n-au declarat nimic oficial.

Articole asemanatoare
adelina pestritu inainte
Cum arată acum Adelina Pestrițu după schimbarea radicală de look
adelina pestritu si virgil steblea
Adelina Pestritu și soțul și-au făcut tatuaje cu citate de dragoste
adelina-pestritu
Ce aniversare specială a avut loc în familia Adelinei Pestrițu
Adelina Pestriţu
Adelina Pestriţu, însărcinată din nou? Mesajul transmis din carantină

Comenteaza acest articol

Adelina Pestrițu a împlinit un an de la căsătorie

by Tabu Tabu   1 min
0