Home > What's hot > ADELINA PESTRITU – sexy in TABU! Galerie FOTO si interviu! Adevarul despre SANII ei, LIVIU VARCIU si de ce umbla goala prin casa!

ADELINA PESTRITU – sexy in TABU! Galerie FOTO si interviu! Adevarul despre SANII ei, LIVIU VARCIU si de ce umbla goala prin casa!

ADELINA PESTRITU apare pe coperta revistei TABU martie, disponibila la toate punctele de difuzare a presei. (c) Tabu, 2013. Pot fi reproduse aceste 3 imagini si fragmente din interviu numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului www.tabu.ro.
Interviu de Dan-Silviu Boerescu, foto Corina Olaru, stil – Alina Dascalescu, productie – Cristian Petrescu. Pe coperta poarta un trenci de piton agintiu, unicat in Romania, pret – 620 milioane vechi (62.000 ron).

Prezintă, la Kanal-D, emisiunea D-Paparazzi, dar, la rândul ei, a fost, nu o dată, hăituită de paparazzi. De data aceasta, Adelina Pestriţu a fost vânată de blitz-uri cu consimţământul ei, iar rezultatul a fost o suită senzuală de remake-uri ale unor scene şi situaţii celebre, pentru care am folosit fundaluri pe măsură.

TABU:Până la urmă, cine pe cine a lăsat? Tu pe el?

ADELINA:Nu ştiu cât contează acest amănunt dar, ca să lămurim situaţia, dacă mai este cazul, eu am fost cea care a intentat acţiunea de divorţ. (…) Dacă ar fi să mă împac cu Liviu Varciu şi ar trebui să pun o condiţie, aceea ar fi: “Să ne mutăm pe o insulă unde nu vor exista alte femei în jurul nostru”. Prezenţa feminină în jurul lui Liviu dăunează grav căsniciei.

TABU: Dacă aş lucra la D-Paparazzi şi te-aş urmări, în ce locuri/ipostaze ar trebui să te pozez ca să obţin un material suculent, provocator?

ADELINA: Hm …bună întrebare! Probabil, ar trebui să mă urmăreşti de vis-a-vis de casa mea. Ai obţine poze incendiare, având în vedere că de multe ori uit că am draperiile trase şi defilez precum Eva, fără haine pe mine. Eu ţi-am vândut pontul, acum …spor la treabă!

TABU:Cu cine nu ai vrea să fii surprinsă niciodată în imagini?

ADELINA:Cu un star porno.

TABU:Ai un bust impresionant: să lămurim aici controversa – ai apelat cumva la soluţiile chirurgiei estetice? O vei face în viitor?

ADELINA:Sânii mei sunt 100% naturali. Am avut noroc ca natura să mă înzestreze cu tot ceea ce îşi doreşte o femeie şi, până acum, nu a fost cazul să recurg la operaţii estetice. O voi face cu siguranţă atunci când voi simţi nevoia de o schimbare sau de o îmbunătăţire. Este foarte important să te simţi bine în pielea ta, la propriu. Bărbatilor le place frumosul şi, în acelaşi timp, femeilor le place să arate bine.

TABU: Ce nu-ţi place la tine din punct de vedere fizic?

ADELINA:Mi-aş fi dorit să fiu cu 10 centimetri mai înaltă. În rest, mă declar mulţumită de felul în care arăt.


1 Response

  1. anda

    cata importanta isi mai da aceasta neica-nimeni si …….apropo de operatii estetice :ai uitat ca ti-ai ,,raschetat nasul ,,?

Comenteaza acest articol

ADELINA PESTRITU – sexy in TABU! Galerie FOTO si interviu! Adevarul despre SANII ei, LIVIU VARCIU si de ce umbla goala prin casa!

by   2 min
1