Tabu
PEOPLE

Adelina Pestrițu și soțul ei aniversare de 3 ani în carantină

adelina pestritu si virgil steblea

Fosta vedetă de televiziune a avut parte zilele acestea de o aniversare specială pentru ea și familia ei. Adelina Pestrițu se poate consideră una dintre femeile împlinite și fericite care are o carieră bine definită și care poate lucra foarte bine și de acasă pentru ceea ce face. Și tot acasă a sărbătorit împreună cu soțul ei Virgil Steblea
Pentru că cei doi sunt foarte fericiți și au avut parte de o aniversare specială, în carantină. Pentru că fermecătoarea Adelina Pestrițu și soțul ei au sărbătorit trei ani frumoși și plinide când sunt împreună și a publicat o imagine împreună cu soțul ei.

„Astăzi se împlinesc 3 ani de când am decis să fim împreună, iar Dumnezeu ne-a răsplătit dragostea un copil special și bun. Suntem recunoscători pentru tot ce trăim! La mulți ani, sotule! #stebleavirgil”, a scris fermecoarea Adelina. Cei doi nu au făcut publică relația târziu și a ținut secret faptul că se iubește cu Virgil, cel puțîn pentru media. Apoi a anunțat că este însărcinată și că va deveni mama. Cei doi se simt împliniți, se iubesc în continuare la fel de mult și amândoi se completează atunci când au ceva de făcut împreună.

Despre Virgil va mai spunem că este un om de afaceri prosper care și-a făcut numele cunoscut de-a lungul timpului în București. Și-a început afacerile în Germania unde a petrecut mai mulți ani de zile. Cei doi au împreună o fetiță, Zenaida Maria care seamănă foarte mult cu tatăl ei, iar frumoasă micuță avea cont pe instagram. Însă nu a mai publicat nimic și a explicat că își va modera singură contul de instagram când se va face mare și va decide singură ce va publică sau nu pe conturile de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Ce mesaj a transmis Marcel Pavel de pe patul de spital

Tabu Tabu

Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

Andreea Damian

Solista formației Roxette, Marie Fredriksson a murit după o luptă de 17 ani cu cancerul

realitatea

O nouă provocare pe rețelele de socializare – femeile își fac outfit cu perne și curele

Tabu Tabu

Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle

Andreea Damian

Ce schimbare de look și-a făcut Delia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu