Tabu
lifestyle

ADELINA PESTRITU, ultrasexy la TABU SOIREE!

catalina jojo gramapaul ipate si zoracatalina jojo grama si fiica ei zorasoresore pe teren

ADELINA PESTRITU a fost invitata aseara la Tabu Soiree si a uimit pe toata lumea nu doar cu tinuta ei elegant-sexy, dar si cu dezinvoltura cu care a dialogat cu cititoarele revistei. Tema discutiei a fost remodelarea corporala, moderata de Dan-Silviu Boerescu, iar printre invitate s-a numarat si  Alina Tabacu, de la www.solutii-estetica.ro, importator Biotec Italia si sponsorul principal al evenimentului. ADELINA, vedeta Kanal D si cea mai recenta coperta Tabu, a povestit despre dietele ei, dar si despre greselile facute (“M-am infometat 5 zile!”), subliniind ca starea generala de bine ti-o poti induce si singura, abordand provocarile cotidiene cu o doza considerabila de optimism. Alina Tabacu a explicat modul complex in care abordeaza problema solutii-estetica.ro, aratand ca exista intotdeauna un cumul de factori care concura la obtinerea unui rezultat pozitiv.

De asemenea, cu solutii practice au venit si Corina Stoian de la Keune si Moniana Mitrofan de la ProNails, care au sustinut prezentari atractive ale feluritelor proceduri de infrumusetare, invitatele avand si sansa unor sesiuni practice de lucru cu specialisti in domeniu.

La reusita serii, au contribuit si atmosfera speciala din clubul Academia de Biliard (Str. Selari 14, in Centrul Vechi), sensibila violonista Elena Albu si avalansa de premii castigate pe loc de multe dintre participante:

-3 vouchere in valoare de 500 lei la salonul solutii-estetica.ro

-6 invitatii duble la spectacolele de teatru de la ArCuB (www.arcub.ro) – Dom Juan, Marfa vie, Cina cu prieteni

-9 manichiuri semipermanente executate pe loc de expertii de la ProNails

-5 carduri de membru la Academia de Biliard, cu discounturi inclusiv pentru cafeneaua din clubul care a gazduit Tabu Soiree

Echipa TABU: Alina Tabusca, Alex Dascalu, Raluca Costea.

Urmatoarea intalnire cu cititoarele TABU va avea loc in aprilie!

ARTICOLE SIMILARE

Cinema în parcul Bazilescu

realitatea

MORGEN, un film de Marian Crișan – VEZI TRAILER

realitatea

Victima DR. TRANCA e acum model sexy! FOTO provocatoare! A fost sau nu VIOL?

Americanii pregătesc un reality show cu prostituate și amante de vedete

realitatea

Voluntarii MOL România și Team Work au început curăţenia de toamnă

TANIA BUDI e femeia cu care a inselat-o Cristea pe BIANCA DRAGUSANU!

Scrie un comentariu