Home > Agenda > ADELINA PESTRITU, ultrasexy la TABU SOIREE!

ADELINA PESTRITU, ultrasexy la TABU SOIREE!

ADELINA PESTRITU a fost invitata aseara la Tabu Soiree si a uimit pe toata lumea nu doar cu tinuta ei elegant-sexy, dar si cu dezinvoltura cu care a dialogat cu cititoarele revistei. Tema discutiei a fost remodelarea corporala, moderata de Dan-Silviu Boerescu, iar printre invitate s-a numarat si  Alina Tabacu, de la www.solutii-estetica.ro, importator Biotec Italia si sponsorul principal al evenimentului. ADELINA, vedeta Kanal D si cea mai recenta coperta Tabu, a povestit despre dietele ei, dar si despre greselile facute (“M-am infometat 5 zile!”), subliniind ca starea generala de bine ti-o poti induce si singura, abordand provocarile cotidiene cu o doza considerabila de optimism. Alina Tabacu a explicat modul complex in care abordeaza problema solutii-estetica.ro, aratand ca exista intotdeauna un cumul de factori care concura la obtinerea unui rezultat pozitiv.

De asemenea, cu solutii practice au venit si Corina Stoian de la Keune si Moniana Mitrofan de la ProNails, care au sustinut prezentari atractive ale feluritelor proceduri de infrumusetare, invitatele avand si sansa unor sesiuni practice de lucru cu specialisti in domeniu.

La reusita serii, au contribuit si atmosfera speciala din clubul Academia de Biliard (Str. Selari 14, in Centrul Vechi), sensibila violonista Elena Albu si avalansa de premii castigate pe loc de multe dintre participante:

-3 vouchere in valoare de 500 lei la salonul solutii-estetica.ro

-6 invitatii duble la spectacolele de teatru de la ArCuB (www.arcub.ro) – Dom Juan, Marfa vie, Cina cu prieteni

-9 manichiuri semipermanente executate pe loc de expertii de la ProNails

-5 carduri de membru la Academia de Biliard, cu discounturi inclusiv pentru cafeneaua din clubul care a gazduit Tabu Soiree

Echipa TABU: Alina Tabusca, Alex Dascalu, Raluca Costea.

Urmatoarea intalnire cu cititoarele TABU va avea loc in aprilie!

Articole asemanatoare
adelina pestritu
Adelina Pestrițu a ajuns numai piele și os! De ce a slăbit vedeta?
adelina-pestritu face bani din internet
Cât câştigă Adelina Pestriţu din postările de pe internet?
Adelina Pestritu lanseaza noua colectie de jeans Foggi!
Definitia feminitatii: noua colectie primavara – vara 2015 de lenjerie intima LISCA

Comenteaza acest articol

ADELINA PESTRITU, ultrasexy la TABU SOIREE!

by   1 min
0