Tabu
Image default
lifestyle

ADELINA si VARCIU: iata de ce s-au despartit din nou!

Ultima împăcare dintre Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu s-a produs cu mare tam-tam la botezul fetiţei lui Pepe, însă firul relaţiei reînodate a durat doar două săptămâni. Despre relaţia lor cu năbădăi şi despre despărţire cei doi nu au dorit să vorbească, dar lui Liviu îi mai scapă porumbelul…
În emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, “Roata norocuilui”, Liviu Vârciu a făcut o uimitoare declaraţie: “Cum, Doamne, sa dai timpul inapoi? Dacă aş da timpul înapoi, nu m-aş mai căsători. Dar ce, sunt dobitoc? Nu se poate”
După ce foştii soţi au decis să mai dea o şansă – oare a câta?- relaţiei lor la botezul fetiţei lui Pepe, lucrurile păreau să intre pe un făgaş normal. Adelina şi Liviu s-au întrecut în declaraţii de dragoste, Adelina a început să poarte din nou inelul primit la logodna ei cu Liviu, s-au gratulat cu apelativele de “soţ” şi “soţie”, ba chiar au cumpărat diverse piese de mobilier, însă totul a fost în van: împăcarea lor a durat doar două săptămâni.
După ce au divorţat, cu scandal, în 2010, Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu s-au împăcat şi s-au despărţit de mai multe ori, de fiecare dată cauza principală fiind gelozia celor doi.

Mai mult: Liviu Vârciu, DEZVĂLUIRI UIMITOARE în emisiunea lui despre relaţia cu Adelina Vârciu! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Fenomenul încălțămintei decorate cu cele trei benzi – o prezentare generală a celor mai bune modele marca adidas

Tabu Tabu

Click aici pentru a afla numărul de telefon al lui Charlie Sheen!

realitatea

Bianca Drăguşanu – secretul din spatele siluetei anorexice

Regina Ana, internata in spital. Familia regala, prezenta in Elvetia alaturi de ea

Salt – Reteta chiftelei cinematografice in 8 pasi. Cu Angelina Jolie

realitatea

Batausul Alexandrei Stan s-a intors la sotie

Scrie un comentariu