Home > Lifestyle > Nu trageti in SILICOANE! Adevarul medical despre bustul NICOLETEI LUCIU

Nu trageti in SILICOANE! Adevarul medical despre bustul NICOLETEI LUCIU

Medicul estetician Kasem Abu Bakr, cel care i-a pus  silicoane Nicoletei Luciu după naşterea tripleţilor, bagă mâna în foc că vedeta  nu va avea probleme cu bustul pe ringul de dans. Medicul susţine că sânii  Nicoletei Luciu au garanţie pe viaţă.

La începutul acestui an, Nicoleta Luciu a apelat la ajutorul medicului  estetician, căci, după naşterea tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly, bustul ei îşi  pierduse din fermitate. Cum vedeta a acceptat să intre în ringul de dans la  emisiunea “Dansez pentru tine” de la PRO TV, ediţie care va debuta la sfârşitul  lunii octombrie, s-a pus problema dacă nu cumva riscurile sunt prea mari.

În timp ce alţi medici esteticieni privesc cu  scepticism participarea ei la acest concurs, doctorul Kasem Abu Bakr  (foto) e liniştit: “Nicoleta s-a refăcut complet după operaţie. Şi nu s-a  dus de capul ei la emisiune. Înainte de a lua această decizie, mi-a cerut  părerea, căci nu voia să ajungă din nou pe masa de operaţie. Nicoleta poate să se manifeste în orice fel de sport, să facă ce mişcări vrea, că nu-i va fi  afectată operaţia. Implanturile au garanţie pe viaţă. Dacă va fi lovită accidental, o va durea la fel ca şi pe femeile cu sâni naturali”, ne-a declarat  doctorul.

El a explicat, într-o notă de umor, doar în ce condiţii sânii frumoasei  brunete vor avea de suferit: “Implanturile mamare vor fi afectate doar prin  împungere directă cu un obiect contondent ascuţit sau prin împuşcare”.

Doctorul Kasem Abu Bakr nu e deloc de acord cu colegul său de breaslă, dr. George Ciolacov, care a declarat ieri, pentru Libertatea, că Nicoleta trebuie să poarte obligatoriu o bustieră care să-i susţină sânii: “Nu se pune problema purtării unei bustiere din motive medicale. Doar dacă vrea ea, pentru confortul personal. Implanturile sunt puse parţial sub muşchi, parţial sub glandă, aşa că ele se susţin pe cutia toracică şi nu afectează coloana pacientei”.

Mai mult: Doctorul care a operat-o pe Nicoleta Luciu garantează că implanturile ei mamare nu vor avea de suferit la «Dansez pentru tine» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Dieta Nicoleta Luciu: 35 de kg in 2 luni!
COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!
NICOLETA LUCIU – avarie totala: celulita, sani foarte cazuti, burtica, picioare deformate
Regimul care era s-o ucida! Cum a slabit Nicoleta Luciu un kg pe zi!

Comenteaza acest articol

Nu trageti in SILICOANE! Adevarul medical despre bustul NICOLETEI LUCIU

by   1 min
0