Tabu
lifestyle

Adevarata fetita MOWGLI: Imagini incredibile din Africa!

Imagini incredibile din viaţa unei fete care a trăit, în primii zece ani de viaţă, în jungla Africii, au fost publicate pentru prima dată. Fotografiile din copilăria lui Tippi Benjamine Okanti Degre, care a crescut printre animale, precum personajul lui Rudyard Kipling din „Cartea junglei”, spun povestea unei copilării extraordinare, conform www.adevarul.ro „My Book of Africa”, publicată acum în toată lumea pentru prima dată, arată prieteniile neobişnuite ale unei fetiţe: un elefant, căruia îi spune „fratele meu”, şi un leopard, „cel mai bun prieten al meu”.

Meseria părinţilor săi francezi, fotografi de peisaje sălbatice Sylvie Robert şi Alain Degre, a făcut posibile călătoriile extinse în timp de-a lungul Africii.

Aventura a început cu naşterea lui Tippi în Namibia, continuând în ţări precum Botswana, Zimbabwe şi altele din Sudul Africii.

„Viaţa ei de zi cu zi însemna să nu lase maimuţele să-i fure biberonul. Mă chema şi-mi arăta către un elefant care mânca dintr-un palmier şi-mi spunea să păstrez liniştea, ca să nu-l speriem. Avea toată libertatea din lume”, a îşi aminteşte Sylvie, mama fetei, potrivit „Daily Mail”.

„Este ca şi cum era copilul cu cel mai mare teren de joacă. Locuiam într-un cort amplasat în sălbăticie, dar se trezea mereu mângâiată de razele soarelui, cu părinţii ei alături de ea. A fost foarte norocoasă că a apucat să vadă toate lucrurile acestea”, a adăugat mama tinerei care are astăzi 23 de ani.

Imaginile incredibile cu Tippie care călăreşte un struţ sau care stă liniştită alături de un linx sau dansează cu un elefant arată legătura neaşteptată, cel puţin pentru omul modern, dintre oameni şi animalele salbatice.

ARTICOLE SIMILARE

Jocuri amuzante la plajă

realitatea

A inceput sezonul de schi in Austria!

Helvetansa are propriul canal de YouTube!

Expo mărțișoare de designer la L-™Armoire concept store

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Obama cântă “Born This Way” – VIDEO

realitatea

Scrie un comentariu