Home > Lifestyle > Adevaratul motiv pentru care Catalin Botezatu si Anda Adam s-au despartit!

Adevaratul motiv pentru care Catalin Botezatu si Anda Adam s-au despartit!

Anda Adam si Catalin Botezatu s-au iubit si s-au sarutat in luminile bliturilor si camerelor de filmat, insa s-au despartit intr-o mare liniste, cei doi chiar ramanand prieteni.

Daca amandoi au evitat sa spuna care a fost motivul rupturii, iata ca se pare ca vinovatul a fost tanarul fotbalist Catalin Tira, de care cantareata ar fi indragostita lulea. Ba mai mult, ea a si petrecut Craciunul la el acasa, semn ca blondina si fotbalistul sunt indragostiti mai mult ca niciodata. Se pare ca faimosul designer ar fi aflat ca Anda ii trimitea mesaje lui Tira si chiar ar fi citit unul dintre ele. Atunci Bote a hotarat ca e mai bine sa se desparta de cantareata.

“Bote credea ca Anda chiar ii impartaseste sentimentele, dar s-a inselat amarnic! Cantareata era inca indragostita de fotbalistul Tira si, indiferent de cine i-ar fi stat prin preajma, era cu gandul numai la el. Mai mult, cu doar doua zile inainte de a-si sarbatori aniversarea, undeva pe 1 decembrie, designerul a aflat ca artista isi trimitea mesaje amoroase cu jucatorul, care se afla atunci la Roma, basca, a si citit, intamplator, unul dintre ele. Atunci, s-a simtit tradat si a considerat ca este mai bine sa puna punct relatiei decat sa continue ceva din care nu ar fi iesit nimic bun! Asa a fost sa fie!”, a povestit un apropiat al creatorului de moda pentru wowbiz.ro.

Articole asemanatoare
MOOZA Pop Up Store s-a redeschis aseara cu brandul de bijuterii BOEMO
ANDA ADAM – implicata intr-o noua relatie cu un barbat misterios! FOTO!
Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards
JAY SEAN CANTA PE SCENA ROMANIAN MUSIC AWARDS!

Comenteaza acest articol

Adevaratul motiv pentru care Catalin Botezatu si Anda Adam s-au despartit!

by   1 min
0