Home > Lifestyle > Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu. Ce spun reprezentanţii clinicii din Turcia

Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu. Ce spun reprezentanţii clinicii din Turcia

Migrenele severe pe care le-a acuzat în ultima perioadă şi care nu mai puteau fi tratate medicamentos l-au adus pe designer la spitalul din Istanbul, unde a fost supus unei serii de investigaţii amănunţite. Internat de miercuri, creatorului de modă i s-a explicat că are mai multe vase de sânge dilatate în zona creierului şi că prezintă un risc ridicat de a face accident vascular cerebral.

Potrivit reprezentanţilor spitalului privat, contactaţi de Click!, creatorul de modă a făcut mai multe investigaţii medicale, între care un test de rezonanţă magnetică nucleară (RMN), tomografie, ecografie doppler vasculară, un test de efort cardio-vascular, electrocardiogramă, precum şi analize uzuale de sânge.

“Cătălin Botezatu este internat la noi în clinică şi primeşte tratament. În această dimineaţă (n.n. joi dimineaţă), am întâmpinat unele probleme din cauza faptului că tensiunea arterială a pacientului măsurată în timp ce stătea întins a ajuns la 20, 11, valoare extrem de ridicată.

S-a intervenit imediat şi i s-a administrat medicamente specifice. Va rămâne internat în clinică, deoarece se aşteaptă rezultatele unor investigaţii care au fost efectuate în cursul acestei zile. Pe lângă problemele cardiace pe care le are, Cătălin Botezatu suferă şi de o afecţiune neurovasculară şi neurologică rar întâlnită.

Este vorba despre o migrenă cu aură (n.r. migrene acompaniate de tulburări vizuale, precum sclipirile luminoase; acestea reprezintă un factor de risc pentru atacurile de cord şi accidentele vasculare)”, a declarat Alice Abdi, purtător de cuvânt în cadrul Departamentului de Relaţii Internaţionale al clinicii.

Articole asemanatoare
7 Sfaturi pentru o viata sanatoasa
BARBATII din viata IULIEI POPOVICI, femeia care-i face un copil lui TUDOR CHIRILA
Show-ul TV BURLACUL se reia fara BOTEZATU! Uite cine il inlocuieste!
Marea dragoste a lui Botezatu! Era cea mai ravnita actrita inainte de Revolutie

Comenteaza acest articol

Adevărul despre boala lui Cătălin Botezatu. Ce spun reprezentanţii clinicii din Turcia

by   1 min
0