Home > Agenda > Adevarul despre disparitia fulgeratoare a unei vedete de la Antena

Adevarul despre disparitia fulgeratoare a unei vedete de la Antena

irina-cordoneanu-01Pe holurile Antenei se discută acum pe la colţuri despre grila de toamnă, mai ales din perspectiva schimbărilor impuse de “transferul” de la PRO TV a peste 100 de oameni. Unele dintre vedetele vechi ale postului au dispărut de pe lista noului sezon, printre acestea numărându-se şi Irina Cordoneanu, gazda talkshow-ului “Star Magazin”, ce era difuzat în weekend. Irina Cordoneanu, una dintre vedetele cu state vechi la Antena Stars, nu se va regăsi în grila de toamnă pregătită de acest post. Prezentatoarea a fost deja înlocuită de mai tânăra ei colegă, Ameri Nasrin, fosta asistentă a lui Cristi Brancu.

Colegii Irinei povestesc că vedeta a primit vestea cu lacrimi în ochi, însă aceasta a declarat pentru Libertatea că, deşi avea contract până în 2015, ea a ales să plece prin acordul părţilor, despărţirea având loc amiabil. Irina se mândreşte cu faptul că de-a lungul timpului a reuşit să aducă în platou invitaţi de marcă şi a obţinut unele interviuri de senzaţie, printre care unul remarcabil cu Maia Morgenstern, ce au fost preluate de toată presa.

“Trebuia să merg la mare în a doua jumătate a lunii august. Însă, după ce am văzut ce ar trebui să fac în emisiunea difuzată pe vară, nu a mai fost cazul să plec. Nu mă vedeam aruncându- mă dezbrăcată în spuma mării. Eu sunt un om echilibrat şi recunosc cu tristeţe că nu mă regăsesc în acest tip de jurnalism care se practică în perioada actuală. Mi s-a cerut să fiu mai dinamică, mai altfel, aşa că am preferat să mă retrag în condiţii amiabile. Contractul a fost reziliat, deşi era valabil până în decembrie 2015. Am avut o întâlnire cu Cristi Ionescu, şeful staţiei, şi, din păcate, nu ne-am pus de acord cu viziunea actuală a jurnalismului. Eu văd altfel lucrurile, în felul meu, iar ceea ce se vrea acum nu mai este jurnalism. Acum sunt în negocieri cu un alt post de televizune pentru o nouă emisiune, iar când se va semna contractul veţi şti”, a spus Irina Cordoneanu pentru Libertatea.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
…Si sotia lui BRENCIU data afara de la Antena 1!
URANIA concediata de la B1 TV/ Era scris in ASTRE!
Patimile lui Solcanu
Bianca Slav e DĂRÂMATĂ! “Am PLÂNS când am aflat DECIZIA”

Comenteaza acest articol

Adevarul despre disparitia fulgeratoare a unei vedete de la Antena

by   1 min
0