Home > Slider > Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

Pavel Bartoș

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului dar și prezentatori de televiziune este, cu siguranță Pavel Bartoș. De curând actorul a apărut într-o reclamă împreună cu trei fetițe, iar scenariul spotului presupune că micuțele ar fi fiicele bărbatului.

Însă Tabu a aflat secretul și va spune cum stă treaba. Toată lumea știe că Pavel Bartoș (44 de ani) este cel mai cunoscut și îndrăgit actor al momentului având în vedere că joacă în câte piese la Teatrul Odeon și prezintă cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune dedicate talentelor și vocilor bune. Însă actorul este și familist, fiind însurat cu Anca cu care are trei fetițe – Eva, cea mai mare, Rita, care este mijlocia și Sofia, cea mai mică dintre ele care îl are că nas pe Smiley.

Pavel-Bartos si familia lui

Pavel-Bartos si familia lui

Actorul este foarte mândru de ele, însă nu atâta încât să le ia cu el să facă o reclamă. Pentru că lui Pavel Bartoș i s-a oferit să facă o reclamă în care este tatăl a trei fetițe, la fel că în viață reală. Cele trei puștoaice din spotul publicitar nu sunt ale actorului, fiind trei mini actrițe. Chiar actorul a povestit într-un cerc restrâns că puștoaicele nu sunt fiicele lui, căci acestea sunt mai mari. Și nu le-ar lasă să facă actorie, cel puțin deocamdată. Pentru că ele au alte pasiuni și nu sunt atrase momentan de camerele de luat vederi. Însă nu se știe ce se poate întâmplă mai târziu cu fetele lui Bartoș, care poate că se vor îndrăgosti de televiziune sau actorie, la fel că tatăl lor.

Articole asemanatoare
Pavel Bartoș
Cum se distrează Pavel Bartoș în izolare
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
Proiect nou pentru Pavel Bartoș. În ce film va juca
Pavel Bartoș
Ce profesie ar fi avut Pavel Bartoş dacă nu se făcea actor?

Comenteaza acest articol

Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

by Tabu Tabu   1 min
0