Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Adevărul despre familia lui Pavel Bartoș

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului dar și prezentatori de televiziune este, cu siguranță Pavel Bartoș. De curând actorul a apărut într-o reclamă împreună cu trei fetițe, iar scenariul spotului presupune că micuțele ar fi fiicele bărbatului.

Însă Tabu a aflat secretul și va spune cum stă treaba. Toată lumea știe că Pavel Bartoș (44 de ani) este cel mai cunoscut și îndrăgit actor al momentului având în vedere că joacă în câte piese la Teatrul Odeon și prezintă cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune dedicate talentelor și vocilor bune. Însă actorul este și familist, fiind însurat cu Anca cu care are trei fetițe – Eva, cea mai mare, Rita, care este mijlocia și Sofia, cea mai mică dintre ele care îl are că nas pe Smiley.

Pavel-Bartos si familia lui
Pavel-Bartos si familia lui

Actorul este foarte mândru de ele, însă nu atâta încât să le ia cu el să facă o reclamă. Pentru că lui Pavel Bartoș i s-a oferit să facă o reclamă în care este tatăl a trei fetițe, la fel că în viață reală. Cele trei puștoaice din spotul publicitar nu sunt ale actorului, fiind trei mini actrițe. Chiar actorul a povestit într-un cerc restrâns că puștoaicele nu sunt fiicele lui, căci acestea sunt mai mari. Și nu le-ar lasă să facă actorie, cel puțin deocamdată. Pentru că ele au alte pasiuni și nu sunt atrase momentan de camerele de luat vederi. Însă nu se știe ce se poate întâmplă mai târziu cu fetele lui Bartoș, care poate că se vor îndrăgosti de televiziune sau actorie, la fel că tatăl lor.

ARTICOLE SIMILARE

Primele imagini din filmul „Harry & Meghan: A Royal Romance“

Andreea Damian

Fiica lui Steven Spielberg, starletă în filme pentru adulți, a fost arestată

Andreea Damian

Tu ai putea renunța? Mulți oameni refuză deja zborul cu avionul pentru a salva planeta

realitatea

Marion Cotillard a studiat clanul Kardashian ca să se pregătească pentru un rol

Andreea Damian

Loțiunea-minune creată de un român, votată cel mai bun produs cosmetic. Toate vedetele de la Hollywood o laudă

Andreea Damian

Viața după cancer. Shannen Doherty a postat un mesaj îngrijorător pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu