Home > beauty > Adevarul despre operatiile estetice ale Biancai

Adevarul despre operatiile estetice ale Biancai

Bianca Dragusanu, una dintre cele mai bine cotate vedete ale Romaniei, dezvaluie amanunte legate de numeroasele sale operatii estetice. Aceasta a declarat ca de multe ori are tendinta sa exagereze, si ca are impresia si acum ca nu are buzele si sanii suficient de mari. Bianca a mai dezvaluit ca nu are decat o singura operatie estetica la sani, dar datorita faptului ca a slabit in jur de 10 kilograme, sanii ei par mai mari decat inainte. Implanturile ei sunt de 450 mililitri, dar nu are cei mai mari sani din show-biz, unele femei avand implanturi si de 700 mililitri.

De asemenea, Bianca a apelat la operatiile estetice si pentru a-si extirpa unele alunite de pe maini si de pe picioare si a declarat ca isi face botox o data pe an, la frunte si la ochi, dar nu exagerat, doar cat sa se poata incrunta.

Articole asemanatoare
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice
kylie jenner
A cheltuit 75.000 $ să semene cu Kylie Jenner, dar rezultatul a speriat-o și pe vedetă
dismorfia snapchat trend operatii estetice
Dismorfia Snapchat, cel mai nou trend în materie de operații estetice

1 Response

  1. Carmen

    Oricum e frumoasa, mie personal imi place foarte mult de ea.De greseala care a facut-o cu Victor parerea mea este ca a gresi e omenesc si nu intotdeauna sunt numai femeile de vina cand se intampla asa ceva, ptr ca barbatii nu sunt tandri sau atenti tot timpul cu femeia de langa ei,si chestia cu mesajele nevinovate intre el si fosta lui trebuiau incheiate cand el avea pretentia de la ea sa nu mai aiba vreo legatura cu trecutul. Trecutul e trecut ptr toata lumea . In cazul in care Victor ar fi avut copiii cu fosta si trebuiau sa aiba contact din cauza copiilor era o chestie plauzibila dar altfel nu-i vad rostul.Deci concluzia este ca nu numai Bianca a gresit , asta e punctul meu de vedere.

Comenteaza acest articol

Adevarul despre operatiile estetice ale Biancai

by   <1 min
1